Hamilton sa cítil ako v rozprávke, bájna Monza prekonala jeho predstavy | Magazín F1 - F1online.sk

Lewisovi Hamiltonovi sa splnil jeden veľký detský sen. Ako pilot Ferrari prišiel do chrámu rýchlosti a domova Ferrari v Monze, kde mu drží palce obrovské množstvo fanúšikov. Pre sedemnásobného majstra sveta je to jedinečná skúsenosť, akú nemá ani zo svojho pôsobenia v Mercedese. Po piatku hovorí, že vrúcne prijatie dokonca prekonalo jeho predvíkendové očakávania.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212723/hamilton-sa-citil-ako-v-rozpravke-bajna-monza-prekonala-jeho-predstavy

Zajtra zase rozbije Ferrari a bude o bajke.

5 Likes

Moc hezký :slight_smile: . Hele, tentokrát musíš Landa ohlídat sám! Já mám áčko, na všechno se koukám až ze záznamu… Ale zatím dobrý :smile: .

2 Likes

Ak dovča tak užĺvaj Evi :smiley: :wink:. Ja padám o chviľu tiež mimo na par týždnov.Ano zatiaľ fajn. Skoro ako vždy. Len by sa Lando mohol vykasšlať na to aby jazdil dokonale 1,2,3 a potom si ho piastri číta ako noviny.

1 Like

To máš pravdu, ale stejně to vždycky potěší. Tak si taky užij dovolenou, pár týdnů je proti našim pár dnům větší odvaz :smile: !

1 Like

To je tak trochu aj polo pracovná dovča. Lando robí čo to ide. Vždy z najlepšou károu môžeš skončit 1 alebo 2. Buď to vydá alebo nie. Hanba by bola 1 a 3. Oskar je silny protivnik. Takže uvidíme.

2 Likes

Držím mu všechny palce co mám, ale co, pořád je to jenom sport :woman_shrugging:. Jo, když se z něj před týdnem začalo kouřit, tak mě málem vezli, to zase jo :smile:. Ale nepřestanu mu fandit, pokud mu to letos nevyjde. Nebo třeba vůbec nevyjde, takových jezdců bylo… Mám radost, že vloni udělal vicemistra, letos už tenhle výsledek od McLarenu přece jenom takový lesk nemá. Nicméně, jak správně říkáš - uvidíme…

1 Like

Držme palce. To potrebuje. A konkurencii odkazujem za tú anti podporu :fu::fu::fu:

1 Like

Bol by som rád, ak by v Monze v pretekoch neurobil žiadnu chybu a hlavne zajazdil dobré body … :slight_smile:

A pride kvalda a solidne 7-8 miesto…