Hamilton rozpredal svoju zbierku áut, viac ho zaujíma umenie | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 12:23

Lewis Hamilton sa mohol popýšiť azda najrozsiahlejšou zbierkou áut spomedzi všetkých pilotov v súčasnej Formule 1. V Azerbajdžane však prezradil, že už ho zbieranie superšportov prestalo zaujímať a všetky predal. Teraz chce zarobené peniaze investovať inde.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213929/hamilton-rozpredal-svoju-zbierku-aut-viac-ho-zaujima-umenie

Správne Lui venuj sa radšej umeniu.

Tie sportaky skoro vsetky ne jedno kopyto. Vobec ma tie tvary Ferrari, Mercedes, McL neberu. Take auta len na predvadzanie sa…

A ty by si sa uz mal venovat F1 a nie byt posadnuty Hamiltonom. Tebe sa uz musi aj snivat o nom :rofl:

Ja len tvrdím že Lui je umelý šampión a ako vidím mám pravdu keď dostáva dva roky naklep :joy: ešte jeden rok tu bude strašiť a bye bye Lui umelý sampion

Zonda je mistrovsky dilo. Laferrari a p1 jsou etalonem nastupu hybridu do hypersportu. A project one o tom se nemusime ani bavit… :smiley: Tenhle rok nic lepsiho a legalniho na silnice clovek nesezene.

Jen jsem teda myslel, ze bude mit vetsi sbirku a budou tam zajimavejsi kousky. Kazdopadne tam nema zadny orezavatka, co si na neco hrajou. (:

4 Likes

Ja tieto znacky nemusim vobec… Kazdy prachac chce lambo, alebo bugatti. Podla mna je to zbytocnost ale ze uplna…
Mercedes je fajn znacka, ale do tych modelov hore by som nesiel. BMW, Audi… Tam by som vyberal.

1 Like

Ja som tiez cakal ze viac aut mal, minimalne mercedes 190 EVO II, Skyline R33 atd

2 Likes

Nevim, jak moc tohle video je real. Ale taky jsem myslel, ze tam bude nejakej Japonec. :smiley:

1 Like

Ty si tak mozes vyberať tak max. kolobežku :sob:

ooo tak ferrari pomenovane po nejakej jazdeckej legende, alebo dokonca vyrobene v spolupraci s jazdcom f1, to by malo vacsi ekonomicky potencial nez air jordan - a hamilton by to urcite vytiahol na vacsi profit nez euro z kazdeho predaneho kusu, ako mal svojho casu jordan :slight_smile:

take ferrari f2000 michael edition, alebo ferrari Lauda. bohaca to by islo jak teple rozky.

1 Like

Na vylepsene Ferrari F44 bych se rad kouknul, ale situace je tak trochu jina, obavam se…

Nuž neviem, či Ferrari by šlo do takého projektu (F44), aj keď úspech by to mohlo mať. Na druhej strane má Ferrari vypredanú svoju produkciu na 2 - 3 roky dopredu a predáva svoje autá z najväčšou maržou, tak neviem, či sú na to odkázaný …?

1 Like

Smutne je,ze ty si nemozes vyberat ani tu kolobezku, kedze financie ma stale pod kontrolou mamka. Mozno si v novom roku vykupes cez velku noc :smiley:

Ja kolobežku mam ale ty stále o nej len snívas :joy: