Hamilton priznal, že v roku 2025 jazdil so zranením, ktoré utrpel na testoch | Magazín F1 - F1online.sk

Možno si ešte spomeniete, že Lewis Hamilton mal vo Ferrari neslávne známu premiéru. Sedemnásobný šampión havaroval už na prvých testoch s tímom, keď v Barcelone jazdil so starým monopostom. Náraz zničil auto a viedol k vynútenej zmene ďalšieho testovacieho programu pre nedostatok náhradných dielov. To však nebolo všetko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/236844/hamilton-priznal-ze-v-roku-2025-jazdil-so-zranenim-ktore-utrpel-na-testoch

Aha. O to viac si ho treba vážiť.

Presne tak, teraz už všetci vedia, prečo nezískal minulý rok ten 8. titul…

1 lajk

Toto je za ma niečo, čo Leclercovi chyba, on si proste mentalne pripusti, že nie je dosť dobry, Lewis si proste najde kazdu vyhovorku ze kde je chyba len nie v nom, čo niekto mozno povie že plačko, ale to je presne to, že on nestrati sebadoveru v seba

1 lajk

F1 goat řádil v F1. Fotbalový ve fotbale.
:crown::goat::crown::goat::crown:

1 lajk

mal zranene ego?

# JAK TO VIDI TOTO WOLFF

takze so zranenim vedome ohrozoval svoj zivot aj zivoty ostatnych pretekarov? To mi je len vzor pre buduce generacie

Tak na nieco sa vyhovoriť musi ked sa zosypal a jazdil ako nápomocný :joy: umelina

@Daaviid23 tohle zase uzrálo jako mléko co necháváš na slunku, než si ho dáš do kafe

obrazek

Zase tu blejou jenom Verstappenovci, to je ale šokující

5 lajky

Nech Davida laskavě, on má cílenou kampaň a tohle ho nezajímá :smiley:

3 lajkov

chrome_n1eBSYvxMu

Přesně, navíc Davida tyhle diskuze nebaví. :grinning_face:

4 lajkov

Proti Alžířsku, hmmm. :head_shaking_vertically:
Já myslel že už je v důchodě. :smiley:

1 lajk

GOAT ? Ani nahodou :smiley:

Akorát by mě tedy zajímalo, v jakém vesmíru tohle není červená karta. :man_shrugging: :distorted_face:

1 lajk