Hamilton priznal, že Ferrari muselo spraviť kompromis a zodvihnúť monopost | Magazín F1 - F1online.sk

Po diskvalifikácii Lewisa Hamiltona v Číne sa Scuderia rozhodla staviť na istotu. Aby sa doska podlahy opäť neopotrebovala, podľa pilota Ferrari inžinieri talianskej stajne upravili svetlú výšku monopostu, čo však ide ruka v ruke s horšími časmi na kolo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193506/hamilton-priznal-ze-ferrari-muselo-spravit-kompromis-a-zodvihnut-monopost

Po druhé by se objevený prohřešek tohoto typu přijímal fakt blbě, především mediálně a i snad sami vůči sobě.

1 Like

Taky peknej koment. Nicmene se mi nejak potvrzuje, nejen moje teorie, Lewis si neumi dobre nastavit auto.

Ale zase, v zavode je vzdy silnejsi a oproti minule sezone se zda ze ho to bavi a nehodla brat penize jen tak, ale je ochoten makat a odvest nejaky vykon.

1 Like

Bohvie ako to bolo v tom sprinte, ci aj tam nejazdil moc nizko, len ho nikto neskontroloval. :thinking:

2 Likes

ono sprint je 18 kol nie 60, cize sa ta doska nestihne tak zbrusit ako pocas celych pretekov, takze si mohli dovolit nat auto nizsie, na preteky museli dvihnut a to su proste 3 desatiny na kolo to neoklames, pokial to nevyriesia do 2-3 pretekov tak nemaju sancu bojovat o titul

8 Likes

To je pravda, ale zdvihnut museli po sprinte vsetci. Faktom asi je, ze Ferrari ked jazdi nizko, je rychle, no to sa im hodi akurat tak na 6 sprintov v sezone. Len by ma zaujimalo, ci aj v sprinte neboli az moc nizko, a preto boli lepsi od ostatnych.

1 Like

Podľa mňa jazdil ale mal ľahšie auto keďže nemali toľko natankovane

Jsem zvedavej jestli se bude posouvat a sejdou se s LEC za sebou, nebo bude stagnovat na pozici, muj tip je ze se po pitstopech sjedou do formace.