Jestli je to jediný, co rozporuješ?
To by si musel mat nick Jos Verstappen.
Vidis, ze ja ked aj o pomalej zakrute napisem, ze je pomala, dolozim to screenshotmi telemetrie a onboardov a @rHapo to tu dolozi oficialnymi oznaceniami zakrut podla rychlosti, tak stale sa najde skupinka degenerovanych de.mentov, co sa bude hadat, ze to je stredne rychla alebo rychla zakruta.
A tak si tu zijeme s tymito klaunami.
Tak bez vás by tu bylo líp, to víme všichni
naopak, bez alzakov
Proč bych.
Max vyhraje, protože má nejrychlejší auto.
Ferrari je Ferrari, Renault zmizí - to je fakt odvážné tvrzení k vzhledem k posledním zprávám
Alonso bude šedivej… no proč by nebyl, když mu táhne na 50.
Proč na mě furt reaguješ?
hram tvoju zubatu hru
Bez tebe by tu ani nebyl
jj potom mi bude vypisovat do sprav tvoj kamarat, ze on neprovokuje
som videl jak sa z debaty o pomalych, strednych a rychlych zakrutach na okruhoch vdaka vam strhol shitstorm ohladom rozdielu 26km/h
bozemoj, pocuvnite aspon raz toho Tripera a chodte von mimo vasu cimru co zdielate a nechajte aspon chvilu normalnych uzivatelov sa tu bavit o F1
Kdyby jen ježek, ale i další tady ty experti ale očividně se snaží peohlubovat dno ubohosti
Až budeš mít něco k F1, přijď, budem rádi Tripera poslechneme, a koukneme se na to jak to McLaren neumí a do palačinek dáme droždí
rozhodne mi u vas nezalezi na tom, aku emociu to vyvola, o to strach nemaj
Nemám, ty chceš aby tu měl z tebe někdo strach nebo co?! Netřep blbosti.
Aha, no tak to je tady blbě
@Situs @HellHogr presne tak, vam totiz o diskusiu nejde, ale o “hladenie proti srsti”
ty tu puffko uz tak dlho pises tie trollerske prispevky, a potom si urazeny, ze to snad uz musi byt nejaka porucha a tvoji kamosi sa na tom len zabavaju a podnecuju to
velky objavitel Puff co na vsetko prisiel s lopatou v ruke a prstom v nose
On by nechal cirkus řídit Hornera s Helmutem, Maxe a Adriana zvládají výborně