Hamilton pred víkendom poradil Norrisovi, aby nič nemenil | Magazín F1 - F1online.sk

K záplave gratulácií a pekných slov na adresu Landa Norrisa a McLarenu sa musel pridať aj Lewis Hamilton. Tomu počas neúspešnej prvej sezóny s Ferrari robil radosť aspoň pohľad na svoj bývalý tím a svojho krajana, ktorí dokráčali až na vrchol.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223414/hamilton-pred-vikendom-poradil-norrisovi-aby-nic-nemenil

Hotovy svatec tento Sir. Vsetku energiu venuje ostatnym jazdcom a potom mu uz nezostava sil urobit nieco so svojimi biednymi vykonmi.

1 Like

Vek nezastavis. Toto bude asi jeho pozicia do buducna :slight_smile:

Nuž kámo ty a trohu aj @fia_f1 asi neviete že jazdci sú viac menej medzi sebou aj kamaráti. Na trati to sem tam iskrí a aj chvíľku po preteku kým klesne adrenalín. Ale v osobnom živote to tak nie je. Je to ale viac menej v každom individuálnom športe. Treba byť trochu všímavejší a nie hneď kritizovať a robiť si posmech. Je to vlastnosť závistlivcov a neprajníkov . Tak áno na web sa toho zmestí , veď som inkognito však ? Naozaj treba od toho štýlu odísť a písať vecne a nie s posmechom. Lebo pravda je taká že oni sú jedničky čo niečo v živote dokázali. A čo sme mi ? Hm ? Na to si každý musí odpovedať sám ale asi ak ste len posmeškári a závistlivci tak vám vaše životy nezávidím a prajem vám aby ste sa otočili o 360 stupňov a možno budete šťastnejší a potom tu nebudete hejtovať hlúposti.

1 Like

Nikto nic nehejtoval, skus lepsie citat. Je stary tak uz bude komentator, takych je kopec. O tom kamaratstve tiez dost prehanas. Radil mu lebo je krajan.

1 Like

Je super, ze mu tak moc pomohol a dobre poradil. Som rad, ze ta rada zafungovala, bez nej by to Norris isto nedal a tesil by sa niekto iny.

1 Like

“Norris je nielen prvým britským šampiónom po Lewisovi Hamiltonovi” - na Buttona ste nezabudli?

zabudli…v roku 2009 bol Matúš ešte decko a nemá šancu si to pamätať a nemá internet,kde by zistil správne údaje… :wink:

Button ziskal titul v Browne… nie v McLarene

Ja o voze, ty o koze, ale podstatne je, ze si sa vyrozpraval. :wink:

1 Like

v Brawne,… ale v clanku sa nepise o jazdcoh Mclarenu co vyhrali titul, ale o britoch co vyhrali titul

O 360 st sa otocit (a tak zmenit svoje smerovanie) - naozaj pobavilo :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::grinning: vdaka :+1:

2 Likes

Myslím že si ale začal takto o ňom : , Hotovy svatec tento Sir. Vsetku energiu venuje ostatnym jazdcom a potom mu uz nezostava sil urobit nieco so svojimi biednymi vykonmi. "
To je asi všetko , a podľa mňa je to hate. Pravda je ale taká že slabé auto , hlúpi ferrari prístup a hlavne prvá sezóna v nej . Potom mal také výsledky že naozaj boli slabé ale len tak ho odpálkovať je len hate. A nie je mojím obľúbencom a to ani z ďaleka nie ale preto by som ho naozaj neponižoval skôr vidím chybu v jeho výkonoch niekde inde ale nie v jeho výkonoch. Samozrejme má svoj vek ale tomu by som moc váhy nedával ale skôr niekedy až k nechuti keď si nerozumel so svojím inžinierom a stratégom. Moc sa tomu ani nečudujem , pretože v zlom prostredí sa zle pracuje. Tak len toľko.

Dobrý postreh 1* :+1:t6: :joy: Nuž áno aj ja sa na tom bavým ale opravovať to nebudem :slight_smile: šlahol som to až do spiatočky. :joy: :joy: :joy: fakt stačila len polovička a bolo by to OK. Novinár by so mňa nebol a ak tak len zlý

1 Like

Praveze super - cely text je OK a ta 360 ma svoje caro :+1::grinning: