Hamilton potvrdil predchádzajúce skúsenosti Ferrari: Tomuto autu sa nepáči voda | Magazín F1 - F1online.sk

S Ferrari to v Silverstone vyzeralo veľmi nádejne, ale iba do začiatku kvalifikácie. Scuderia prvýkrát v sezóne pôsobila dojmom, že by mohla byť konkurencieschopná v kvalifikačnom aj pretekovom tempe. Chlapcom v červenom však najprv nevyšla kvalifikácia a potom im v pretekoch nevychádzalo načasovanie. Aspoň Lewis Hamilton sa môže tešiť z pozitívneho výsledku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206839/hamilton-potvrdil-predchadzajuce-skusenosti-ferrari-tomuto-autu-sa-nepaci-voda

Ale ve finale to Lewis zvladl po McLarenech vcelku na urovni i pres vylety mimo trat. Vsechna cest. Vynikajici. :+1:

6 Likes

Napriek tomu to dnes Lewisovi išlo ako za starých čias. Len Hulk proste zase raz prekvapil, ale viac som pódium prial práve Nicovi a azda väčšina fanúšikov.

6 Likes

Dnes som aj ja na konci prial to pódium o trochu viac Nicovi. Lewis dal dobrý výsledok a je fajn vidieť ako si začína rozumieť s monopostom. Ak bude na konci sezóny pred Leclercom, môžeme povedať, že to bola dobrá sezóna.

1 Like

@CABAL myslim ze tu nie je nikto, kto by to podium Hulkovi neprial. Tak som si aj spomenul, ako ho Cyril vyhodil z Renaultu lebo nestacil za Ricciardom. Kto by bol vtedy povedal, ze Nico ziska podium po tom co Ricciardo bude po zalostnom posobeni pomaly aj zabudnuty v F1.

3 Likes