Je vtipné, že když jsme nedávno grilovali na chalupě, tak tam byla brána jako největší lahůdka nějaká vinná klobása, přesto, že se grilovalo několik druhů čerstvých ryb z tržiště…
Vymřeme, Ferdo, všichni tady jednou vymřeme
Hamilton potrebuje “transplantáciu mozgu”, aby sa zžil s monopostom SF-25 | Magazín F1 - F1online.sk
Já na klobásy nijak nejsem a dávám si je pouze opékané na ohni. A to ještě musí být ohníček ze dřeva, jinak klobása nemá tu pravou vůni.
Ryba je zvláštní potravina. Když se topí v oleji, tak mi to nedělá dobře, ale takový pstruh na másle je dokonalost sama.
Zkušenost z tržitě v Jugošce je taková, že cena opravdu určuje kvalitu. Lacné ryby většinou bývají bláto. Pražmou nic nezkazíš.
Hodně se opomíná zelenina a čerstvé ovoce.
Maso je samozřejmě základ aby mozek nezakrněl.
@Triper Takže se vlastně díváme na souboj pojízdného skanzenu s moderními týmy, rozumím tomu dobře? Pokud ano, pak samozřejmě zklamání není na místě, naopak úspěch Ferrari by byl špatné vysvědčení pro ostatní týmy. Pěkné Velikonoce .
Co misto miluleho casu pouzit cas budouci?
Přesně tak, kdykoli kamery při závodě zaberou červené auto, měla by se v Maranellu spustit siréna na oslavu úspěchu.
Je třeba se radovat i z drobností, když už se rozhodli závodit s velkými kluky
Trepeš pi.čo.vi.ny, ktoré sa ani nedajú čítať a pletieš sem jablká s hruškami…
Fandenie a kritika patria k sebe, nebudem tu onanovať nad úspechmi a zároveň si zakrývať oči pred (dlhodobou) neschopnosťou vedenia posunúť tím na víťazné pozície…
Keby som nebol skutočným fanúšikom Ferrari, už dávno by som tu fandil vždy tomu, kto zrovna vyhráva a takých je vás tu veľa…
Nejaký de.ge.š s ukončenou základkou ma tu nebude poučovať o mojom vzťahu k Ferrari…
Pekna esej.
Zase netreba robit zo zvysku sveta neandertalcov, lebo F1 je sice zabava, ale ked na nej v Maranelle dobre zarabaju, tak koho zaujimaju nejake tituly.
…karma je zdarma,ale už je čas,pre Hamiltona,Alonsa, skončiť to už len moderátori NOVA SPORT 5,sa utešuju nad ich,výkonmi,…🫣🏎️
Ked uz mali vo Ferrari potrebu zhodit prestupovu bombu a popri tom dat Leclercovi pocitit, ze mu so ziskom titulu uz neveria, mali skusit podpisat Verstappena a nie zostarnuteho Hamiltona, ktory uz tri roky jazdi horsie nez Leclerc.
Pre Lewisa je 13. miesto sklamaním. Pre iného pilota je to zas životný výkon.
Dokud nepostaví opravdu dobré auto, tak můžou měnit jezdce pořád dokola a je to v podstatě jedno. Já právě Charlesovi věřím, že pokud by to bylo možné, tak výsledky vozí.
Ja zase verim Verstappenovi, ze v roku 2022 by vo Ferrari ziskal titul a mam na to aj dobry dovod, kedze v roku 2024 bol v podobnej situacii a s prehladom ho ziskal. A preto by malo Ferrari spravit vsetko preto, aby ho ziskalo, pokojne aj hodit Leclerca cez palubu. Iste, ked Ferrari postavi dominantny stroj ekvivalentny napriklad tohtorocnemu McLarenu, Leclerc titul dovezie, ako by ho doviezli minimalne dalsi styria jazdci v startovom poli. Ale ked z toho bude tesna bitka je u Verstappena urcite vacsia sanca, ze ziska tych rozhodujucich 30 bodov navyse.
V tomhle neumím nijak oponovat, jsem moc velký realista. Teorii “kdyby tam seděl” řadím přesně vedle “mazání na chleba a strkání do kapsy”, nedá se potvrdit ani vyvrátit. Sorry, nemyslím to nijak zle.
to je jasne. dalsia strana rovnice je, ze keby jazdil v 2022 za Ferrari tak by nejazdil za RB. Podla mna by vo Ferrari 2022 ziskal ten titul suverenne a s prehladom.
Ty tusim vies vsetko nie len o fandeni ale aj internych procesoch vo Ferrari a dokonca aj o tom aku mam vystudovanu skolu. Koniec koncov tvoj slovnik ta prezradil kamarat
Vás ty pohádky furt nepřešly?
Transplantace nepomůže.
Hamík udělal životní chybu, že to po roce 2021 nezabalil.
Po celý zbytek existence F1 by byl označený za nepřekonatelného krále.
5s ok no… nebude 2 ale 3. Alebo 4
Ak im slo iba o to predat viac HAMILTONoFERRARI triciek ,tak OK, ale inak noco ho tam najali? Vynimocne neplati ze treba fandit kazemu vo ferrari - popovu hviezdu a este mu za to platia? Ano, nic som v zivote nedokazal ale tak precenovany ako Ham nie som. Podla mna ho Merseedees vyniesol do nebies ale nesiaha Senovi / Vettelovi/ Ferstapenovi ani po clenky, Popova zhasnuta hviezda…ako to ze nefava pol sekundy Leklerkovi? Suhlaism s komentarom ze Ferstapppen jazdi nad moznosui auta a HamMILFton pod moznosti auta (ze ho Merc precenoval)
Chcel som tYIm povedat ze nech bol ktokolvek v cervenej kombineze -OK, nech sa nedarilo - OK, ale tento popovy spevak co len tak toci volantom a zabera miesto realnej hviezde - WTF?