Hamilton podáva vedeniu hlásenia: Nedovolím opakovanie Alonsovho a Vettelovho scenára | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari čaká na konštruktérsky titul od sezóny 2008 a na jazdecký ešte o rok dlhšie. Lewis Hamilton je odhodlaný ukončiť toto nekonečné čakanie. V továrni pracuje naplno, stretáva sa s inžiniermi a dokonca spisuje hlásenia, ktoré odovzdáva vedeniu, aby malo čierne na bielom, čo treba zmeniť, ak chce zdvihnúť nad hlavu majstrovskú trofej.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208256/hamilton-podava-vedeniu-hlasenia-nedovolim-opakovanie-alonsovho-a-vettelovho-scenara

Tak super, držíme palce.

1 Like

Jaj, jak by řekli Hamiltonovci v opačném případě, ten Ham se Alonsa z hlavy nezbaví :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smile:

1 Like

Vtipný ale je že i s nejlepším autem by prohrál titul proti Leclercovi, Alonso a Vettel byli týmové jedničky kdežto Sir se zdá být pomalejším jezdcem

4 Likes

No vyzerá to tak, že ho postihol spasiteľský komplex v kombinácii s prebujneným egom.

1 Like

Takze v rokoch 22-24 u Medveda nepracovali vsetky zlozky naplno? Este je len polrok prec a uz kope do svojho predchadzajuceho zamestnavatela.

‘’ Nedovolím opakovanie Alonsovho a Vettelovho scenára’’
To co ma byt zase za nadpis preboha ? To urcite nepovedal :smiley: Zase dalsia ■■■■■■ na klikacky…

Jaky mas problem s tym nadpisom ?
Co je na tom ze chce ziskat titul s ferrari ?

2 Likes

Tam neni nic o ziskani titulu.
Tam je doslova napisane ‘‘Ja privediem Ferrari k titulu, nie ako Alonso a Vettel, ktori sklamali’’
EDIT: A ten drist, ze HAMILTON PODAVA VEDENIU HLASENIE :smiley: To ako by som ja dosiel v praci za sefom a oznamujem mu vypoved :smiley:
Strasne je to napisane… uplny bullshit na to, aby to tu zase horelo co sa im vzdy dari, pri tych jedincoch co tu uz spustili hore :smiley:

Ferrari zjavne potrebuje budicek. Nikdy som nebol fanusik Hamiltona ale ak je toto pravda, tak tam dava Talianov do laty. Mozno podobne ako ked tam prisiel Jean Todt a zistil ze zamestnancni Ferrari piju k obedu cervene vino a potom ta poobedna praca aj tak vyzerala. Ak by to cele Hamiltonovi vyslo, Leclerc bude dost zahanbeny za to. Ale je pravda, ze keby si takto dupol Leclerc zrejme by ho nikto nepocuval.

2 Likes

a preco nedal do laty anglicanov v sezonach 22-24? :slight_smile:

a ako vies, ze syra pocuvaju? to, ze on nieco hovori neznamena, ze ho vo ferrari pocuvaju, alebo este lepsie napisane, ze robia to co on od nich chce, hlavne ked ocividne v porovnani s leclercom je na tom vyrazne horsie s vykonom na trati

Tam je ten problem, ze ak by sa aj podaril tento rok famozny sezonny vyvoj ferrari, tak ako minulú jeseň - Lewis je pomalsi ako Charles. Tak ako bol pomalsi ako Russell. Pri vsetkej ucte, rok 2021 bol posledny kedy bol Lewis jednotka v teame. Ak bude mat ferrari najrychlejsie auto, titul ziska Leclerc.

“Ak niekto vie, ako sa vyhrávajú tituly, tak je to Lewis Hamilton”
:joy:
Úroveň bulváru :cry:
Spasiteľ syr Lujzo :slightly_smiling_face: :blush: :laughing:

nijak mu v tejto ceste nefandim, ale toto je sympaticke. miesto jeho typickeho naplakavania si vyhrnul rukavy a snazi sa riesit/upozornovat na core problemy, ktore vidi. s jeho vplyvom na to ma sancu.

je jasne ze popri tom bude chcet presadit, aby sa auto spravalo tak ako potrebuje prave on, ale to si uz princ charles urcite osefuje.

2 Likes

Cadillac tusim stale hlada skusenych pilotov.

1 Like

Ak by si bol trochu svetaznalejší, tak nenapíšeš takúto vec štýlom, že zamestnanci ferrari popíjali víno a preto nepracovali dobre… V Taliansku je bežné, že sa k obedu podáva víno. V niektorých reštauráciách to máš dokonca tak ako u nás, keď ti k obed dajú vodu s citrónom… Tam to máš s vínom… ale samozrejme ti dajú pohár a nie, že sa tam chľasce pol litra alebo liter vína ako by si čakal u nás :slight_smile:

1 Like

To je u teba len zaslepenost a nenavist k LH lebo inac by si take blbosti nepisal. Este si nevidel coho je schopny LH pokial mu auto zapasuje. Je normalne ze v suboji s Charlesom Leclercom trosku zaostava. Tie roky skusenosti ktore ma vo ferrari odjazdene Leclerc sa nedaju len tak zmazat polovickou sezony. Vezmi si priklad Albon vs Sainz. Nikdo nikdy nepovie ze Albon je lepsi jazdec. Akurat ze on ma s tym autom tolko najazdene ze v tejto sezone Carlos nema sancu ho stiahnut. Pises ze rok 2021 bol posledny kedy bol LH teamova jednicka . Dobre teda mas pravdu . Temova dvojka skoncila v 2023 na 3 mieste v bodovani hned za Red Bulmi a ten tvoj super jednickovi GR skoncil az 8 v tabulke. LH bol nauceny cele roky na auta ktore boli inac stavane a sedeli mu . Lenze zmenou pravidiel sa zmenila aj aerodinamika auta a mercedes to dobre neposkladal. Preto aj GR sa lepsie prisposobil slabemu autu ako LH lebo bol nauceny na slabucki Williams. Ale rok 2023 ukazal jasne ze ak je auto konkurencieschopne tak LH dokaze s nim to co druhy nie. A tak isto aj vo Ferrari . Ak mu daju auto ktoremu bude doverovat tak on s toho auta dokaze vyzmykat este viac

Neviem kolko ho pili ale viem, ze Todt a Brawn im tento taliansky zvyk zrusili. Ake boli vysledky vieme. Nehovorim ze to bol jediny dovod uspechu ale kusok skladacky ano

Je dost mozne ze keby postavili auto ktore mu sedi, situacia s teamovym kolegom by sa otocila

Nejen Hamilton, ale vlastně každý jezdec kolem sebe potřebuje dobře sestavený stabilní tým, který by v co největším klidu systematicky pracoval a odpovídal nejvyšším nárokům. To měl Schumi a vyplatilo se to. Pokud je Vasseur ten pravý člověk a dostane dostatek času a podpory, bude to ku prospěchu oběma jezdcům. Lewis může mít i v tomhle velké slovo směrem k vedení, hlavně ohledně možných změn v přístupu a způsobu práce a možná i podpory Freda Vasseura. V tom se mu momentálně žádný pilot nemůže rovnat. Takhle tomu rozumím.

6 Likes