Hamilton po vypadnutí v Q2: Táto nekonzistentnosť vám pomotá hlavu | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa stáva expertom na déjà vu, a v podstate aj jeho fanúšikovia. Tomuto pocitu sa nevyhli ani po sobotňajšej kvalifikácii na VC Austrálie, ktorá dopadla tak, ako sa dalo čakať. Mercedes si zas nevie vysvetliť, prečo sa po dobrom vstupe do dňa tak prepadol.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147721/hamilton-po-vypadnuti-v-q2-tato-nekonzistentnost-vam-pomota-hlavu

To auto je hnoj. Myslel som, že Lewis bude ľutovať, že odisiel. Ale zjavne ma veľmi dobrý cit pre to, kedy je team v úpadku a treba prestúpiť. Možno to malo byt už pd tejto sezóny :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja myslel, ze ho pri vyvoji na tenhle rok poslouchali…

1 Like

Vsetky ostatne teamy prešli predsa na zeropod koncept, okopírovali ich podlahu, posunuli kokpit dopredu. Keď videli aké to bolo úžasne auto posledné 2r, museli ho mat tiež.

aka nekonzistentnost? ved on je od zaciatku konzistentne pomaly :slight_smile:

kedy naposledy lujzo prehral s timovym kolegom 3x za sebou v kvalifikacii a 2x po sebe v pretekoch? :slight_smile:

auto je sice na ■■■■■, ale lujzo je potom momentalne na sracku :slight_smile:

3 Likes

Ferrari to vymyslelo celkom fajn. Kupili draheho vyhasnuteho pilota, ako firma na tom zarobili a este aj vydlazdili Leclercovi cestu k postu jednotky. Sainz bol asi privelke susto, ale ked Hamiltona pomerne konzistentne poraza aj Russell, pre Leclerca to bude malina.

Myslim si, ze spojenie Hamilton a Ferrari bude jedna velka komedia. Pilot, ktory potrebuje aby sa vsetko tocilo okolo neho a potrebuje konstantne skrabkanie za uchom inak sa rozklepe jak rezen ide do teamu, o ktorom je zname, ze pre nich nic nie je viac ako team

4 Likes

HAM chtel sedet ve Ferrari uz letos, nevyslo.