Hamilton opäť ukázal svoj charakter. Sám mi napísal správu, teší sa Hadjar | Magazín F1 - F1online.sk

Isack Hadjar by určite najradšej čím skôr hodil za hlavu celý austrálsky víkend. Vypadnutie počas zahrievacieho kola sa nebude dobre vynímať v životopise žiadneho pilota Formuly 1, ale uprostred tohto boľavého obdobia sa Hadjarovi podarilo nájsť niečo pozitívne. Je tým správa od sedemnásobného majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191171/hamilton-opat-ukazal-svoj-charakter-sam-mi-napisal-spravu-tesi-sa-hadjar

Je paradox, že když máme tolik nováčků, tak jim zrovna kalendář v kombinaci s počasím moc nepřeje. První závody liják a druhé se sprintem. Snad budou mít teď kluci víc štěstí.

No ale tito chlapci v sucasnosti prichadzaju do F1 pripraveni vdaka kvalitnym simulatorom a vacsina z nich ma ego ako hrom. Poznaju trate, poznaju auta a predsa to napakuju do zvodidiel. To nevymyslis.:grinning:
V minulosti bazanti nepoznali trate, nepoznali auta a predsa to nenapáili do barier. Mali respekt k auta a k trati a zo zaciatku sa snazili spoznavat zakutia F1 a ucili sa za pochodu.

Asi ta příprava na simulátorech úplně adekvátní nebude, přece jenom realitu úplně nenahradí. V minulosti bylo povolené testování (nevím, o jaké minulosti přesně mluvíš), byly třeba předkvalifikace a tak. A určitě to i tak leckdo do bariéry napálil. Myslím, že příprava prostřednictvím akademií je naopak čím dál tím zodpovědnější, prostě to bylo těžké.

Nie ze by som suhlasil s tym ch*jom Dr. Markom, ale pride mi, ze momentalne je uz Hadjar trosku prehnane lutovany a v konecnom dôsledku sa to môze obratit voci nemu. Vela novacikov havarovalo (Bortoleto, Lawson, Alonso, Doohan), no nikto z toho nerobi taky cirkus. Proste sa na to zabudlo.

Ale je pravda, ze cele toto spustil najmä Marko. Priserny clovek. Ked tvoj jazdec havaruje, tak normalne chces aby sa na to zabudlo a nie rozpravalo dalsie dva tyzdne. Musel predsa cakat, ze ked povie nieco take, rozviri vlny este viac.

1 Like

Šprint v 2 pretekoch je celkovo divná stratégia

Ale tak FIA ide o peniaze aj s Liberty nie o zdravý rozum

A to už aspoň kalendár trochu zoptimalizovali aby sa s vybavením nelietalo z jednej strany sveta na druhú každé preteky.

Tesme sa z maličkostí

Ale chalani dnes celkom pekne

Jack porazil Gaslyho a to nie je maličkosť. Ollie sa pekne rehabilitoval za Austráliu, Gabi 2x zdolal Hulka čo je veľmi slušné …aj Kimi veľmi dobre škoda že nemal ďalší pokus ten rozostup na GR by bol rozhodne nižší, tentoraz sa ho pekne držal.

Paradoxne šprint Q im moze ešte pomôcť do veľkej Q v tejto situácii lebo si to vyskúšali “naostro”

Isaak aspoň pomohol Jukimu

Iba Liam nič no.

1 Like