Hamilton odmieta reči o konci kariéry: Nikto z tých ľudí nedosiahol to, čo ja | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton po príchode do Ferrari určite nenapadlo, že na konci jeho prvej sezóny sa bude hovoriť o možnom konci jeho kariéry. Obrovské nadšenie a očakávania však vystriedalo sklamanie a kritika. Lewis si svoj začiatok s Ferrari určite predstavoval inak, ale to neznamená, že sa vzdá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223427/hamilton-odmieta-reci-o-konci-kariery-nikto-z-tych-ludi-nedosiahol-to-co-ja

z minulých úspechov sa večne žiť nedá,posledné 2 roky boli biedne…Lewis sa potrebuje pozbierať alebo skončiť,viac možností nie je…

2 Likes

Aj Schumacher a Senna ziju z minulych uspechov…
Ma kolko moznosti len chce. A on je svojpravny na to, aby vedel akym smerom sa chce do buducnosti uberat. A hlavne na tom, kto ho plati. Takze zbytocne polemizujes, ake on ma moznosti, ked ty nie si on.

1 Like

Lewis bude jazdiť dokedy bude chcieť on, nie nejaki novinari

1 Like

Teraz sa ukazuje aky bol Lui precenovany jazdec. Umelina s dominantnym autom.No co o rok ho ajtak vyhodia :joy: skoda Sainza ze ho vymenili za takehoto tragéda.

2 Likes

Vzdy lepsie ked budeme mat v F1 Hamiltona, Alonsa, Verstappena (je sice mlady ale dosiahol uz toho vela), len si predstavte ze naraz tito traja skoncia, nebude ta F1 ovela smutnejsia?

1 Like

To su keci ved prídu ini jazci . Lui ukazuje za na to jednoducho nema mal by uvoľniť sedacku.pol sezony nam tu vyplakava ako mu to nejde.kokos kto uz je na takehoto tragéda zvedavý???

1 Like

nepochopil si…ja narážam na jeho budúcu sezónu,jeho úspechy mu neupieram ani neznižujem…navždy je zapísaný v F1 ako momentálne najúspešnejší pilot,len to mu v budúcej sezóne nepomôže,tam budú treba lepšie výsledky…

On si len nevšimol, že Senna a Schumacher už nepretekajú :shushing_face:

Hamilton není ve své kůži a je to vidět z každého gesta, každého prohlášení-je to uzlíček nervů. Sebevědomý mnohonásobný šampion by se k novinářům vyjádřil jednoduše a s úsměvem - “spekulujte, je to vaše práce, já vám k tomu již své řekl a vy si o tom myslete i pište co chcete!” Dle mě již stokrát svého dobrodružství s Ferrari olitoval, protože všechno kardinálně podcenil. Dneska je v pasti, protože vlastně mu nezbývá, než pokračovat a udělat všechno proto, aby si v příští sezóně alespoň trochu vylepšil renomé a ukázal všem a hlavně sám sobě, že není náhodou 7-násobným mistrem a vítězem 104 GP. Kdyby to dneska zabalil, to by bylo to nejhorší, co by mohl udělat i když nepochybuji, že nutkání má veliké! Jenže by zahodil poslední šanci umlčet názory (a že jich je) že je vlastně umělým produktem stáje, která bezprecedentně technologicky opanovala cirkus F1 na minimálně 5-6 sezón! Od Ledna mají zcela nový monopost a budou tak s Leclercem obadva na základní čáře, kdy nebude existovat výmluva, že ten, nebo ten má s tím monopostem víc zkušeností apod. Spíš on jako daleko zkušenější by měl mít mírnou výhodu nad Charlesem, který je zase mladší dravější, takže by to mohlo být celkově vyrovnané. Když se neprosadí-tak bohužel aureola nejůspěšnějšího pilota F1 je v nenávratnu. Uvidíme, čas ukáže. Příští sezóna bude jedna z nejzajímavějších.

Řekl bych že Sir má velkou konzistentnost, poslední čtvrtinu sezony neustále končil v první části kvalifikace

1 Like

Emil skonci drive nez Lewis.

Ja si myslim, ze od roku 2021 toho vela Hamilton na trati neukazal. Ale to neznamena, ze ma obmedzene mosnoti. Prave naopak.

Ako pisem, on jazdi uz 4roky rovnaku biedu a ci ma moznosti, alebo nie, vie on sam najlepsie.
A v buducej sezone to ine nebude. Lebo aj keby malo ferrari ‘‘co absolutne nehrozi’’ dominantny monopost, titul berie polahky Leclerc.
Ale u Hamiltona to nic nemeni. Moze jazdit este 10rokov, je to len na nom ci ho to bavit bude. Tim sa vzdy najde, ktory ho podpise. Cize vsetko ma v rukach iba on. A ci bude sklamanim 10rokov alebo nie, je absolutne jedno, jeho fanusikovia sa mu nikdy neotocia chrbtom.
Aj Schumi po navrate dostaval od Nica a myslim si, ze na jeho lesku a slave mu to neubralo, lebo vzdy bol a bude legenda tohoto sportu ,) A neber to ako utok, len sa mi nepaci, aby tu ludia na fore riesili, niekoho nevydarenu sezonu odchodom a podobnymi recami, lebo je to vsetko len v rukach jazdcov samotnych.

Schumi dostával od Nica? Nico za 3 roky 1 víťazstvo a Schumacher 0. To je fakt rozdiel kámo. A bodovo na konci sezóny neboli ďaleko od seba. Na pódiá je to ešte lepšie, Schumacher 1 a Rosberg 1.

Proč nepočítáš Nicovi jeho 3 podia u 2010? :thinking:

Tak napíš kde, ja si nespomínam.

Malaysia, China a GB. Nico si Majkla za ty tři roky namazal na chleba, tam není moc co řešit

1 Like

Sam Schumacher oznacil Rosberga za velmi inteligentneho, rychleho a velmi technickeho jazdca, ktory si vyborne rozumie s monopostom a s inziniermi a je platny pri napredovani celeho timu a hlavne monopostu. To len tak pomimo, ked Nica vsetci hejtovali, ze ma Hamilton vedla seba lacne dvojky a polahky ziskava tituly…
Takze aj napriek tomu, ze bol Schumi slabsi, urcite timu a Nicovi vela priniesol. A jeho hviezda nikdy nezhasne, aj napriek tym vysledkom v mercedese.
Takze tema nech s aneubera tym smerom, porovnavat Nica a Misa. Tu sa bavime o celkovej slave a fanusikov velikanov so 7titulmi.

1 Like

Hamovi nesadli celkovo pravidla s ground effectom, nikde nie je napisane, že nove pravidla mu nemozu sadnut, a naopak, leclerc sa moze trapit

1 Like