Hamilton odkazuje, že nechce byť tímová jednotka Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Pravdepodobnosť zisku majstrovského titulu pre Ferrari rapídne klesá každým súťažným víkendom. Ak s tým chce Scuderia ešte niečo robiť, mala by staviť na jednu kartu. Vyjadrenia v tomto zmysle sme v posledných týždňoch počuli aj z úst Lewisa Hamiltona. Po príchode do Madridu však tvrdí, že nechce byť tímovou jednotkou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243970/hamilton-odkazuje-ze-nechce-byt-timova-jednotka-ferrari

Lui dostal od Freda poza uši tak chvíľu snad bude sekat dobrotu

To skôr si prečítal zopár talianskych novín a stiahol chvost…

Ešte pár pretekov a pochopí aj on, nikto nie je väčší ako Ferrari. Takí, ako Hamilton, prichádzajú a odchádzajú, ale Ferrari tu bude stále…

7 lajky

Vy těm vaším nesmyslům co tu furt omíláte snad i věříte :rofl:

1 lajk

Tak Ferrari bez Luiho isto prezije​:+1: Lui uz nema kam hold jeho prestup bude asi podobna fraška ako prestup Alonsa :grinning_face:

1 lajk

O nič menej ako ty tretiemu Alonsovmu titulu :face_blowing_a_kiss:

4 lajkov

V 2010 bol blizko ale Petrov ho vyskolil :rofl:

Má pravdu. Nech sa snažia tí, čo to po … Uvidíme ako to pomôže Ferrari, keď Leclerc bude sťahovať svoje manko.

Lewis chce uplny zaklad, bohuzel je to tak slozite ze to Ferrari nedokaze dorucit…

anger_symbol

“Potrebujeme sa len uistiť, že pre tím vždy získame najlepší možný výsledok. Namiesto toho, aby sme pretekali proti sebe a skončili na štvrtom a piatom mieste, by sme azda mohli spolupracovať a získať pódium, zarobiť viac bodov.”

a preto som zautocil na mojho timoveho kolegu v 1. zakrute. To ma logiku

Nechapem preco trosku nepockal a nezacal pekne spolupracovat za sikanou

6 lajky

Keby nechcel spolupracovat, tak sa mu tam neukazuje cely cas ale ide za nim a pusti mu to na poslednu chvilu…

Schvalne sa mu ukazal, aby ku tej kolizii nedoslo.

Vo Ferrari je na prvom mieste vždy Ferrari. A stačilo aby dvaja kohúti nepretekali proti sebe ale obaja za Ferrari a mohli mať viac bodov na konštruktérsky titul. Ale teraz už môžu zvyšok sezóny akurát tak pracovať na svojich nedostatkoch a dúfať, že možno na rok…

Vidim to inac, stacilo neutocit hned po starte a pockat si. To co mu spravil Leclerc bolo cez hranu tiez. Tiez takto spolupraca nevyzera, ale prave od Hamiltona by som to ocakaval, kedze ma tolko reci o tom aby spolupracovali

3 lajkov

Ked to druhi jazdci pustaju na poslednu chvilu su za hrdinov, ze su to pravi pretekari. Hamilton to spravili ludsky a je kritika ze si mal pockat ? :smiley:

No s takym pristupom by mal mozno 3 tituly…

Hamiton isiel na vnutrajsok, kludne mohli zakrutu prejst obaja vedla seba a rozdat si to pri akceleracii, ktoru by mal leclerc horsiu, kedze zakrutu by musel vykrojit pomalsie na vnutrajsku… to je cele… problem bol, ze to bola domaca trat Ferrari a obaja chceli byt za hrdinov. No Hamilton len skusil predbehnut, leclerc ho vyviezol mimo trat.

lewis mal reci ze by mal byt jednotka, charles ho este ten vikend vysplouchol do strku.

na dalsi vikend uz lewis nemal reci ze by mal byt jednotka. a hned na to charles povedal, ze ho uz teda nebude vytlacat.

its that simple.

Whinosaurus…
15 znakov