Pravdepodobnosť zisku majstrovského titulu pre Ferrari rapídne klesá každým súťažným víkendom. Ak s tým chce Scuderia ešte niečo robiť, mala by staviť na jednu kartu. Vyjadrenia v tomto zmysle sme v posledných týždňoch počuli aj z úst Lewisa Hamiltona. Po príchode do Madridu však tvrdí, že nechce byť tímovou jednotkou.
“Potrebujeme sa len uistiť, že pre tím vždyzískame najlepší možný výsledok. Namiesto toho, aby sme pretekali proti sebe a skončili na štvrtom a piatom mieste, by sme azda mohli spolupracovať a získať pódium, zarobiť viac bodov.”
a preto som zautocil na mojho timoveho kolegu v 1. zakrute. To ma logiku
Nechapem preco trosku nepockal a nezacal pekne spolupracovat za sikanou
Vo Ferrari je na prvom mieste vždy Ferrari. A stačilo aby dvaja kohúti nepretekali proti sebe ale obaja za Ferrari a mohli mať viac bodov na konštruktérsky titul. Ale teraz už môžu zvyšok sezóny akurát tak pracovať na svojich nedostatkoch a dúfať, že možno na rok…
Vidim to inac, stacilo neutocit hned po starte a pockat si. To co mu spravil Leclerc bolo cez hranu tiez. Tiez takto spolupraca nevyzera, ale prave od Hamiltona by som to ocakaval, kedze ma tolko reci o tom aby spolupracovali
Ked to druhi jazdci pustaju na poslednu chvilu su za hrdinov, ze su to pravi pretekari. Hamilton to spravili ludsky a je kritika ze si mal pockat ?
No s takym pristupom by mal mozno 3 tituly…
Hamiton isiel na vnutrajsok, kludne mohli zakrutu prejst obaja vedla seba a rozdat si to pri akceleracii, ktoru by mal leclerc horsiu, kedze zakrutu by musel vykrojit pomalsie na vnutrajsku… to je cele… problem bol, ze to bola domaca trat Ferrari a obaja chceli byt za hrdinov. No Hamilton len skusil predbehnut, leclerc ho vyviezol mimo trat.