Hamilton o problémoch s ľudskými právami: Musíme im čeliť, nemôžeme ich ignorovať | F1online.sk

„Ja sám sa cítim fyzicky úžasne a rovnako aj psychicky,“ povedal na tlačovej konferencii. „V tomto roku je to pre mnohých ľudí absolútne najťažší rok, možno aj pre milióny ľudí. Viem, že tu u nás na veľkom pódiu veci vyzerajú vždy skvelo, ale ani pre nás to nie je o nič iné, ako pre bežných ľudí. Takisto sme museli zvládať výzvy, o ktorých som nevedel, že prídu.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/16351/hamilton-o-problemoch-s-ludskymi-pravami-musime-im-celit-nemozeme-ich-ignorovat

Už nemiešajte politiku do športu, lebo by sa ani v jednej krajine nedalo súťažiť. Hamitlon ma plnú hubu reči, ale v Španielsku sa nepostavý za katalánských politikov, ktorý dostali 30 rokov za referendum, nepostavýl sa proti vojnám v Iraku a Lýbii kde majú na rukách krv Američania, Francúzi a Briti.

1 lajk

Takisto se nepostavil za práva Dánskych noriek, ktoré len tak hromadne zlikvidovali. Holt, asi nestíha sledovať všetky problémy sveta.