Hamilton: O prestupe do Ferrari som nepovedal ani len rodičom | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa formulová verejnosť dozvedela o prestupe sedemnásobného šampióna do Ferrari, neverila vlastným ušiam. Rovnako prekvapení zostali aj Hamiltonovi rodičia. Ani oni totiž do posledných chvíľ netušili, aké novoročné prekvapenie im ich synátor pripravil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144031/hamilton-o-prestupe-do-ferrari-som-nepovedal-ani-len-rodicom

Ale co take mu Fred povedal, ked sa rozhodol z pravidelne silneho timu prestupit k niekolkorocnym smoliarom… podla mna na tom nieco bude… stale sa mi s tym ferrari spaja Newey :vampire:

„…musím nad tým najprv poriadne porozmýšľať.“

„Nemal som veľa času na premýšľanie … “

To sa nevylučuje. Niekedy mas veľa času rozmyslat a nevyužijes to :face_with_hand_over_mouth:

Ako píše vyššie kolega, bodaj by bol za tým Newey. Alebo dôvody boli jednoduché, už necítil zo strany Mercedes taku podporu a istotu spolupráce do budúcnosti. Russell, napriek tomu, že ešte nič nedokázal sa v teame pomaly a ale isto prezentuje ako leader a snazi sa získať team pre seba (na čo Mercedes doplatí, ak tam nedajú Antonelliho do druhej sedačky). V zasade je v tomto obdobi ústupu z pozicii Mercedesu viac jedno, kto ako jazdi, keďže aj tak nemali šancu vyhrávať. A nakoniec, asi žiadny iný team nemá šancu na titul v 2024-2025 ako RB, tak prečo neskúsiť novú vyzvu pred 2026, kedy sa opäť zamieša poradím.

Podľa mňa mu nik nemusel nič hovoriť, vydel vo Ferrari väčší potenciál tak prešiel tam.

1 Like

Myslim si, ze tech duvodu bude nespocet… Neschopnost Wolfa, nenaslouchani od inzenyru pri vyvoji auta, vek, penize atd. atd.

Koncom minulej sezony dokazalo Ferrari porazat RB aspon v kvalifikaciach. V Mercedese o tom iba snivali. Uz len v tomto nejde do horsieho.

1 Like

“Pocuj Lewis, Maxa uz na trati neporazis, ale mozes ho porazit aspon platovo. Taliani ti daju co si zapytas a moze ti byt jedno, ci nebudes majster v Mercedese alebo vo Ferrari. Aspon zmenis ovzdusie.” - zdroj: komornik Freda Masera. :wink:

5 Likes

Tato tvoaj uvaha sa mi paci asi najviac… hlavne tento usek :smiley:

Dobra praca :+1:

1 Like

No len mercedes je mercedes… 7titulov v rade to neni len tak… ale ako sa vravi… kazdu chvilku. taha pilku ? mozno bude po RB na rade prave ferrari a tym by Hamilton dokazal, ze ma cuch na prestupy :smiley:

V podstate je to pravda a mozno si to uvedomuje aj Hamilton. Ak uz nema vyhrat titul, ale povedzme par pretekov ano, urcite budu tie vyhry cennejsie s Ferrari. Trofeji s Mercedesom ma uz celkom dost. Ci by este nejaka pribudla je asi jedno. Ak mu pribudne nejaka s Ferrari bude to o niecom inom. A vlastne s Mercedesom nevyhral 2 sezony. Za ten cas Ferrari par pretekov vyhralo.

1 Like

@Hedgehog

1 Like