Hamilton o jazde vo Ferrari SF-23: Jeden z najkrajších pocitov môjho života | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď počasie tomu nenasvedčovalo, Maranello dnes zaplavili pozitívne emócie očakávania a radosti. Na súkromnom okruhu Ferrari vo Fiorane sa prvýkrát predstavil Lewis Hamilton v červenom monoposte, čo si prišlo vychutnať aj množstvo priaznivcov Scuderie. Najväčší pôžitok mal však rozhodne Hamilton, ktorému sa počas dnešného dňa vynárali krásne spomienky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185732/hamilton-o-jazde-vo-ferrari-sf-23-jeden-z-najkrajsich-pocitov-mojho-zivota

great as usual, but in red

Šak jeho ten humor prejde :slight_smile:

Po týchto dojímavých slovách rozmýšľam, čo vlastne robil celé tie roky v Mercedese, keď to pravé šťastie ho vlastne čakalo vo Ferrari…
Ale tak asi musí pre tých svojich “fanúšikov úspechu” dať nejaké múdro…

1 Like

to je hejt ci zavist ? ten avatar uz mas v Hamiltonovyh farbach, tak tu nepluj vsade…

1 Like

Čo tam robil, zbieral tituly.
To by sa mu vo ferrari nepodarilo :slight_smile:
Ale ne, 2017 a 2018 ano.
2019 tiez, pokial by to ten borec ktory z ferrari odisiel nepraskol s tym motorom …

To sedlo. :grinning:

151515

1 Like

Ten avatar mám už od čias, keď si ty ešte cecal materinské mlieko…

Budes fandit Hamovi nebo Leclercovi?

Budem fandiť Ferrari…
Vždy som fandil tímu, bez ohľadu na to, kto za Ferrari jazdil. Mal som problém s Alonsom, aj Vettelom v ich červených začiatkoch, ale zvykol som si…
S Hamiltonom si to neviem predstaviť, fakt nie, najmä potom, čo kvôli nemu vykopli Sainza…

Smutne, ale tusim ze je tam dohoda o navratu, kdo vi, bohuzel Ferrari je vyrobce sportovnich aut a zajem 7x mistra sveta se neodmita, kazi to dojem Sainze ve Ferrari, podaval skvele vykony.

Co trepes, tento avatar nemas od kedy si na stranke… urcite si tam ciernu nemal. Je smutne ze si nepamatas vlastny avatar a este napises, ze ho mas :

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:…z Hamiltona budúci politik, hneď vie prezliecť kabát,pardon jazýk,…:racing_car::racing_car::racing_car: