Hamilton o Hornerovom príchode do Ferrari: Tieto špekulácie nás rozptyľujú | Magazín F1 - F1online.sk

Budúcnosť Frédérica Vasseura je opäť otázna. Tvrdia to zahraničné médiá, podľa ktorých by bývalý šéf Red Bullu Christian Horner mohol zakotviť v Maranelle. Šepká sa, že sa už dokonca stretol s prezidentom Ferrari Johnom Elkannom, aby prebrali jeho potenciálny príchod. Lewis Hamilton tieto správy nečíta s radosťou. Odkazuje, že len rozptyľujú tím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216255/hamilton-o-hornerovom-prichode-do-ferrari-tieto-spekulacie-nas-rozptyluju

Horner in
Hamilton out
Už včera bolo neskoro…

Co ma Horner soferovat formulu?
To uz davno skusal

2 Likes

Tiez mi to iste napadlo, ci chce Hornera posadit do auta :smiley:

1 Like

Mna by asi aj bavilo spojenie Horner + Vasseur, jak to maju chlapci mclarenski usati s Brownom a Stellou

@Hedgehog
@Andyy
Chlapci nevyzeráte, že by ste mali 5 rokov, určite zvládate čítať napísaný text s pochopením, tak nerobte zo seba buranov takto zrána… :kissing_heart:

Ja mam 3,5 calabria

Vysvetlis mi co si tym myslel?

3,5 promile hneď ráno? To poteší…

1 Like

Geny nezakryjes

Ak ich spekulacie rozptyluju, tak to su pekne biedne na tom. :sweat_smile:

Ak je pravda , ze Horner pozaduje akcie teamu , myslim , ze vo Ferrari nepochodi , nedostal ich ani Newey. Takze bude musiet zlavit zo svojich narokov . Viac ukaze buducnost . Novinari radi spekuluju a vymyslaju nejake senzacie . Na druhej strane sa hovori , ze bez vetra sa ani listok nepohne .

1 Like

Lui bye bye ajtak robis ferrari len hanbu