Tak nejak bych rekl, ze pekne shrnuta uroven nekterych prispevatelu fora. Musim rict ze jejich absence mi opravdu nechybi.
Hamík chlazení nepotřebuje.
Jako velezkušený matador si lehce dokáže zchladit žáhu na Emilovi.
Vravim ze ma tvoj trolling unavuje, 3 krat to uz nenapisem.
“Lidé, kterým se jeho jazyk nelíbí, ho nemusí poslouchat.”
Však já se ptám vážně. Kde jsem tohle tvrdil?
Že to píšeš stylem, že jsem tohle měl říct.
A ja som vazne odpisal, sorry ale nemam IQ 90 aby si ma takto oblboval… Tieto tvoje momentalne caste hry k nicomu nevedu, pokracuj a pridas sa Hellhogrovi, odkedy je v ignore moj zivot je lepsi a nestracam cas s tymito hrami… Mna bavi diskusia, preto tu chodim, keby ma bavili mindgames tak by som siel do politiky… Nic osobne, ale na toto nemam cas
Odpovím si teda sám.
V životě jsem to nepsal, tak to nepiš stylem jako bych to psal já. Díky
Vynikajuco, takto funguj vzdy.
To sú aj futbalisti a tiež im v horúcich podmienkach dajú v turnajoch ako EURO v polke polčasu pauzu na občerstvenie navyše.
Máš to v článku napísané ako je to možné. Budem taký dobrý a dám ti to sem znova. Stačí ti prečítať poslednú vetu:
Strašne by som sa smial keby tento rok sa Hamilton niekde v Singapure alebo na podobnej horúcej VC dogrcal do prilby alebo musel odstúpiť kvôli teplu. Neprajem mu to, ale karma by to bola krásna.
Že do toho mluvím, do první zatáčky, jako v tom závodě Hamilton, to zvládl i Sargeant. Hamiltona se umím zastat a nemám s ním nejmenší problém, ale celá tahle záležitost se týká hlavně GP Kataru 2023, ze kterého vypadl po 300 metrech, takže to opravdu férově posuzovat nemůže.