Hamilton: Netuším, kde nájdeme osem desatín | Magazín F1 - F1online.sk

Byť fanúšikom Ferrari nie je med lízať. Keď sa Lewis Hamilton konečne netrápi sám so sebou a aj so svojím výkonom môže byť relatívne spokojný, taliansky tím začne strácať ako celok. Sedemnásobný majster sveta márne hľadá odpoveď na otázku, ako by sa Scuderii mohlo podariť nájsť osem desatín, ktoré stráca na McLaren.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211538/hamilton-netusim-kde-najdeme-osem-desatin

Nebude žiadny Hammer tíme ? Hold už nemáš o sec.rýchlejší monopost

1 Like

Ono to plati pre kazdeho pilota a nie iba Hamaca :slight_smile: ak by si si nahodou nevsimol

Aj pre Luiho?už nestačí zmacknut čarovný gombík?

Co to tak prezivas prosim ta :slight_smile: skus si F1 trochu uzit namiesto tolkej kritiky, ved ked ho nemas rad tak sa nanho vy**r a neries to, on si toto forum necita :grinning:

3 Likes

No tak hlavně ztráta není protože Hamilton, ale protože se Ferrari včera trápilo. Tady ty kecy haterů jsou strašně směšný

Veď ja si to užívam :smiley: hlavne Luiho úžasné výkony inak 90% tunajších príspevkov je odveci .hlavne exoti zo západu.zaujímavé že vtedy ti to nevadí.

Dobre si pamatam,ako sa exoti smiali Massovi za hodiny na mokrej trati,ked mal auto nastavene do sucha. Teraz sa smejem ja,ze kolotocar Sir to zvlada na suchej trati s nastavenim do sucha. Majster hodinar sa v nom nezaprie.:rofl:

Exoti rýchlo zabúdajú resp píšu čo sa im hodí :joy:

Pozri ja pozeram F1 lebo ma to bavi, mam svojich favoritov ako aj tych co nemam rad ale naucil som sa ich respektovat. A co si kto robi vo svojom volnom case alebo ake ma presvedcenie je mi uprimne ukradnute.

3 Likes