Lewis Hamilton sa v Belgicku nechal počuť, že Maxovi Verstappenovi by sa v tíme zišiel lepší kolega, čím naznačil, že Albona nepovažuje za dostatočne dobrého. Tieto vyjadrenia zmiatli Helmuta Marka, ktorý tvrdí, že práve úradujúci majster sveta vlani nabádal Red Bull k tomu, aby Albona do auta posadil.
Ferrari sa už podarilo destabilizovať (nie že by k tomu v Maranelle neprispeli sami) a Red Bull je už načatý, tak treba pokračovať. V Mercedese veľmi dobre vedia, kde majú ich najbližší konkurenti slabiny a zdá sa mi, že po nich aktívne idú.
RB rozhodne načatý nie je… RB robí Mercedesu len to isté čo TW robí im. Horner mu dáva ochutnať z jeho medicíny a zjavne sa mu to darí. Lebo Totka to zjavne vytočilo takže to aj funguje. Na toto nebol zvyknutý… Takze to tiež úplne nedáva mam pocit z tých jeho posledných vyjadrení.
Prečo máš pocit že ich TW dokáže destabilizovať alebo ze to už robí? Na základe čoho… HORNER je najdlhšie slúžiaci šéf tímu a zdatný politik nie Matia
To kde je Ferrari nie je o TW to je o ich vlastnej neschopnosti a podvodu a RB tam rozhodne nesmeruje.
Toto je dobrý ale zase nepreceňujme jeho schopnosti. Až taky dosah nemá.
Nenarážam čisto na Wolffa, ale na celkovú stratégiu Mercedesu - Bottas včera nevypustil tie slová, či je už Red Bull spokojný, úplnou náhodou, a ani útoky na jedného z jazdcov Red Bullu nie sú podľa mňa Hamiltonov výmysel. Jednoducho medzi sebou vedú psychologické vojny a spoliehajú sa, že na Albona to nezapôsobí dobre, čím ešte viac oslabia šance Red Bullu v jednotlivých pretekoch.
Ohľadom Ferrari som nenarážal na Wolffa, ale skôr na správy spred niekoľkých týždňov, že Mercedes odhalil motorovú výhodu Ferrari prostredníctvom špionáže v továrni - nie je to samozrejme potvrdené, ale vzhľadom na priebeh celej aféry a úplný politický bankrot Ferrari na poli motorov to považujem za celkom možné. Prípadne Mercedes niečo vytiahol zo zamestnancov Ferrari. Nehovorím ale len o vyjadreniach Wolffa do médií.
Mercedes nepotřebuje nikoho destabilizovat, Ferrari dojelo na podvod a vlastní neschopnost, pokud to čeká i Red Bull, bude to zase jen výsledek jejich mimo závodních aktivit proti Mercedesu.
Většinou to tak bývá i v životě a často to platí, kdo jinému jámu kopá…nechme se překvapit co z nich začne vycházet až se potvrdí, že zákaz party modu je poslal o jednu až dvě místa dozadu…