Hamilton: Nepotrebujem obhajobu svojho rozhodnutia ísť do Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Ani Lewis Hamilton neušiel množstvu hodnotení jeho prestupu do Ferrari. Pre svojich neprajníkov má však odkaz. Ich negatívne poznámky či pomyselné a možno aj ironické palce hore za to, že odchádza pri slabých výkonoch Mercedesu, s ním vraj nijako neotrasú.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150391/hamilton-nepotrebujem-obhajobu-svojho-rozhodnutia-ist-do-ferrari

V najhorsom pripade odtial odide ako Schumacher so siedmimi titulmi.

Aj ked teda kazdymi pretekmi sa podla mna potvrdzuje, ze sa jednalo o jednoznacny utek do lepsieho auta.

Nemám mu to za zlé. Je bojovník a chce ďalší titul, tak to má byť. Posledný prestup mu vyšiel výborne, prečo by si to nezopakoval :slight_smile:

len na titul treba minimalne 2 veci. mat vyborne auto a porazit teamoveho kolegu. No a s Russelom mu to druhe moc nejde :slight_smile:

ako z pohladu Hamik-a, je to meisterstich. Mercedes nevyzera ruzovo, pretoze s ground effectom si nevedia rady. Ano, boli tam vyhlasenia, ze s Mercedesom ukonci karieru. Ale my uz ho pozname, a vieme, ze jeho vyhlasenia nemaju vahu. U ferrari dostane krasne zaplatene a kto vie. Neni vylucene, ze motyka vystreli a ferrari postavi dobre auto. A keby aj nie, nevadi. Krasny plat, je krasny plat. Proste win-win.
Co mi nevychadza je pozicia Ferrari. Maju dvoch skvelych jazdcov, az tak, ze momentalne neviem, ktory z nich je vlastne lepsi. Ukazalo sa, ze maju aj skvelu mladu pusku. Na co im je za tazke peniaze, cca 40 rocny pilot ? Lebo marketing ? Lebo, kde konci logika, zacina marketing ?. Zo skvelym autom im ten titul Sainz ci Leclerc vyjazdi. Bez dobreho auta to neda ani Hamik.
Takze v tomto s Hamacom suhlasim. On svoje rozhodnutie obhajovat nemusi, Ferrari ano,

4 Likes

Ked mam dominantne auto, nemam dôvod odchadzat.
Ked mi ho team neposkytne, ukazem mu chrbat.
Môzte si za to dosadit - Senna, Vettel, Hamilton a myslim ze aj Max.

Ferrari nič obhajovať nemusí sa zobuď zo sna, že všetko treba ľudom obhájiť. Elkann asi vie lepšie čo je dobré pre ich značku a nie dáky písalek na internete, ktorý ani nie je ich cieľová skupina. A jednoduchá obhajoba oznámením podpísania Hamiltona hodnota Ferrari vzrástla v momente o 7 miliárd.

to je tvrdenie, ze pan riaditel vie vsetko najlepsie, pretoze je riaditel :smile:
A pohlad do historie nam potvrdi, ze tvoje tvrdenie je spravne, pretoze neexistuje/neexistoval riaditel, ktory by sa niekedy pomylil … :thinking: