Hamilton neodpovedal na Wolffovu vysielačku: Vedeli sme, že to budú mizerné preteky | Magazín F1 - F1online.sk

Ja by som si taky isty nebol. 2023 by titul mali, ale 2022 maximalne Leclerc z nich (Hamilton s Alonsom sa trapili s novymi autami a obaja prehrali s kolegami, ktori nie su top piloti) a 2021 ani jeden z nich.

Alonso aj Hamilton preferuju presne opacne auta (nedotacave) ako staval v RB Newey (pretacave). Albon preferoval pretacave, no RB to hnal do takych extremov, ze to nezvladal, narozdiel od Maxa. Velmi dobre to opisal v jednom rozhovore.

Leclerc preferuje pretacave auto, ale uz sme videli, ze obcas sa pod tlakom zlomi. Aj teraz v Baku prehral pretek, co mohol vyhrat. Neviem si predstavit, ze Max by takto na trati niekoho pustil.

Ale je to len subjektivny pohlad na vec.

V zmluve ma vystupne klauzuly. Ak budu naplnene a on odide, tak zmluvu dodrzal. :slight_smile:

Preco by som to nemyslel vazne? Ved Hamilton nemal kam z Mercedesu, len preto tam ostaval. Uz v 2022 sa mu Wolff kazdy vikend ospravedlnoval za to auto. Keby mal moznost uz vtedy odist do Ferrari alebo RB, tak by isiel hned. :slight_smile:

Z toho, co som cital, tak tie klauzuly platia pocas celeho trvania zmluvy. Su tam vykonnostne klauzuly (ohladom vykonu auta) aj osobnostne (ak z timu odidu urciti ludia, moze odist aj on). Neboj sa, RB by ho dobrovolne nepustil, keby to nebolo v sulade so zmluvou. :slight_smile:

Hamík je ve spojení s Mercedesem už od motokár. Jen pro porovnání.

Ale první titul dal s McLarenem. Nicméně určitá únava tam musí být, a to na obou stranách.

S McLarenem ano, ale s motorem Mercedes.

Asi ti nic nehovori mieco take ako lojalnost pravda? LH do poslednej chvile cakal a spoliehal sa na to ze to daju spolu. Ferrari ho lanarilo uz predtym. Vzal to az ked videl ze tento rok to bude take iste ako predtym. Uz mu neostava vela casu v F1 a ak chce mat sancu este na titul tak vidi ze vo Ferrari je vetsia sanca . A co je viac ako ziskat titul s Ferrari ? asi by mu uz nic nechybalo.

Tak to si cital velmi spatne. On si moze aktivovat vykonostnu klauzulu az po odjazdeni 70% z celej zmluvy a to len za predpokladu ze by RB nebol dostatocne konkurencieschopny ( stracal by na supera viac ako 3 desatiny na kolo v priemere vsetkych pretekov ) A to je az po skonceni sezony 2026. Ano pokial by ho niekdo vykupil tak by sa dalo riesit aj mozno skvor ale to urcite nepovoli RB aby isiel k ich najvetsiej konkurencii. To ak by suhlasili tak to by dali taku sumu ktoru by nikdo za vykupenie spod zmluvy za Maxa nedal

1 Like