Hamilton neodpovedal na Wolffovu vysielačku: Vedeli sme, že to budú mizerné preteky | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes mal uprostred leta fantastickú formu. Tím so šťastím vyhral v Rakúsku, ale v Británii a Belgicku zvíťazil absolútne zaslúžene a bez pomoci vonkajších okolností. Po návrate z dovoleniek však výkonnosť tímu opäť poklesla a to aj napriek faktu, že Red Bull sa naďalej prepadal. Ani v Baku Mercedes nebojoval o víťazstvo a Lewis Hamilton zažil jeden z najhorších víkendov v sezóne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172077/hamilton-neodpovedal-na-wolffovu-vysielacku-vedeli-sme-ze-to-budu-mizerne-preteky

Lewis myslim je spokojny ze ide do ferrari.
Auto maju podstatne lepsie ako Mercedes.

Chudatko Lewis… Musi jazdit s takymto autom. Mali by mu zvysit plat, ked to musi trpiet. Sak si zasluzi za tie podpriemerne vykony co podava.

2 Likes

Chudak Sir už 3 roky nemá nejsilnější auto, až mi skoro slza ukápla z toho jakou má tento jezdec neuvěřitelnou smůlu :rofl: :rofl:. Lui měl 7 sezon dominantní auto ale stejně se najdou ti kteří ho budou neustále litovat, nicméně ve chvíli kdy se nedaří by se měla ukázat ta jeho bojovnost, ale tu nikde už 3 roky nevidím, vidím jen pláč a neustálé omluvy od Wolfa, a žadonění Luiho o odstavení auta

Ja nikde nečítam, ako ho ľudia ľutujú, ani ako sa Ham sťažuje. Jediné čo tu čìtam sú detinské riadky hejterov, čo sa sem chodia psychicky ukájať a odbavovať.
Ale jemu to dvíha kradit, pretože každý bulvá bude donekonečna o ňom písať, lebo vedia že to je ten spravny recept na kliky a zdielania.
O to sa staráte vy “praví fanúšikovia F1” :clap::handshake:

Mna najviac bavi jak maxa uz pomaly hejterkovia posielaju niekam do cinskej s3rie jazdit, ked sa s autom trapia, pricom sir Lewis uz triroky vylozene trpi na auto :smile:

Pricom AK Horner nekecal, tak od tusim brazilie 23 maju problem a prave maxo to tahal

7 Likes

To su len rozpravky z dielne RBR, miestni odbornici jasne vedia co je za tym. Neweyho odchod a asiasymetricke brzdy :smiley: To vies, “Rikali to v televizi, tak je to pravda.” :smiley:

8 Likes

@raptor22 @Hedgehog
No je to zlozite, to suhlas, ale usmevne je tiez, ak niekto vie, ze Neweym to nie je, direktivami to nie je, bojom v RB to nie je, ale sam nevie cim to je. Odchody a vsetko je prirodzene a preto nechapem ako tim, co mal vzdy najlepsi sezonny vyvoj sa takto takmer bezprecedentne trapi pocas sezony…

A trochu nechapem posmesky na LH.
7x majster sveta chce najlepsie auto, obzvlast ked sa cas krati a uz nie je najmladsi… Nie?
Preto 3 roky nie su malo.
Bude smiesne citat argumenty tych, co sa teraz vysmievaju, ak Max nedodrzi kontrakt, kedze by to bolo za kratsi cas nez 3 roky, ci tam uz to bude ine?

1 Like

Moc to riesis do hlbky mi pride, ja proste z casu na cas reflektujem na tu prizemnost tych posmeskov voci rbr ked potom sa obhajuje presne to co pises, napr aj u lewisa

Gro celeho hejtenia je to iste ale plati dvojaky meter, na ktory aj ty sam rad upozornujes :smile:

4 Likes

Cize Lewis je “chudacik” co place a uteka (po 3 rokoch) a ak Max nedodrzi kontrakt, tak to bude normalne az spravne, ci? :smiley:

Nemyslim len teba, ale vseobecne to tu posledne mesiace evidujem (odkedy sa RB/Max “trapi”) a skor to mi pride smiesne ako vyroky LH (k tejto teme).

1 Like

Nn mne ide o to ze ked maxovi uz nesedi auto kvoli upgradom albo boh vie kvoli comu, razi sa tu narativ ze je placko a neviem aky priemer, ale u lewisa je to naopak a vyzdvihuju sa jeho vykony nech su akekolvek. U alonsa to iste, a mohol by som pokracovat :smile: nerypem tymto do nikoho, len pisem, ze ma to bavi jak je to gro vzdycky to iste ale podla fanbase sa jeden hejtuje a dalsi uctieva

3 Likes

Tak to hodnotenie vykonov jednotlivych jazdcov aj timom su uz tradicne folklor napriec komunitou, to je standard :smiley:

Ja som to skor myslel vo vztahu ku komentovaniu prestupov na zaklade nespokojnosti s vykonom monopostu :slight_smile:

1 Like

Tak keby si bol pilot a veril si na tolko ze si dokonca niekolkonasonny sampion, ostanes v teame ktory ma klesajucu tendenciu alebo hladas ten co je na spici?

Prave preto pisem ze je smiesne vysmievat sa Lewisovi, ale neskor to “schvalovat” a chapat u Maxa.
Za mna je to u oboch prirodzene :slight_smile:
Aj ked dodam, ze ista miera trpezlivosti a lojality k timu, ktory ich dostal na vrchol, by sa u sampionov ziadala a je sympaticka, no nemoze trvat vecne (3 roky ku koncu kariery je dost)…

4 Likes

Takze podla tejto analogie ma aj Maxo ostat s teamom tri roky, za predpokladu, ze sa im darit nebude?

Ono vždy pri dominancii niektorého jazdca sa vyroja jednoduchší jedinci, ktorí to tu prídu hejtovať a provokovať. Niektorí(ako jedinec, ktorý donedávna vypisoval ako FIA riadi dominanciu RB) čakali cca 30 pretekov, kedy Perez zájde lepšie preteky ako Max a už sa tu odbavovali po Baku ako mohol doteraz Max ťahať RB, keď Perez bol rýchlejší :smiley: Ako keby lepší jazdce musel každý pretek skončit lepšie… A niektorým jedincom to hejtovanie ostalo z čias Lewisovej dominancie, preto sa tu na Lewisovi odbavujú. Pričom ako píšeš je úplne normálne, že aj Lewis hľadá najlepšiu sedačku… Najlepšie je týchto jedincov v diskusii ignorovať. Škoda, že tieto dva tábory(Maxovi a Lewisov hejteri) často zasvinia celú diskusiu a musíme sa cez tieto príspevky preluskávať k tým normálnym…

7 Likes

Nemusi tak dlho, ale bolo by to sympaticke a prejav vdaky a dovery v zlepsenie v buducnosti.
Ak ziska tento rok titul a buducu uz nie a odide uz od 26, o 2 roky skor ako mal, co budu pisat ludia co sa vysmievali Ham po 3 rokoch?
Ale kritizovat ho nebudem, racionalne kroky nie su vzdy aj tie najsympatickejsie :smiley:

2 Likes

To je to ze nikto nevie ako to dorpedu vypali, zase speniem Alonsa… ale o tom to je, nebicovat sa za zle rozhodnutia :smile:

2 Likes

Max uz prestupil? A ktoze mu to tu uz aj schvalil?

Treba vediet citat s porozumenim a potom by takato zbytocna otazka nepadla…

3 Likes