Zatim se nic nedeje. Ferrari urcite odvadi solidni praci a je urcite lepsi ve vsech parametrech nez v minulych letech, vyjma prvni poloviny roku 2022. A i tehdy jejich strategicke oddeleni bylo horsi, nez nyni.
Mercedes ma pravdepodobne predni kridlo odporujici pravidlum. Pro merglfans, ano vim ze prochazi testy, to znamema ze je v soucasne dobe legalni, ale ohyba se a FIA muze kdykoliv testy zmenit. Takze pokud FIA zakroci, nebo to Ferrari vyresi, velmi pravdepodobne bude Ferrari zpet.
Nadvlada RBR jen pryc, takze cesta k titulu je otevrena.
Pro obdobnem vykonu Ferrari a Mercedesu v bitve o titul, nema podle me Russell na Hamiltona narok.
V Mercedese som od svojich 13 rokov a vždy budem jeho fanúšikom a podporovateľom.
Tyhle jeho reci se samozrejme nedaji cist, protoze ten clovek v nechutnosti nezna miru. By me zajimalo co to bude za podporu Mercedesu az jim vyfoukne titul. Coz neni nerealne.
Ale kdyz si odmyslim jeho prohlaseni kde se zda ze je bud absolutne bezcharakterni, nebo nema vsech pet pohromade, tak ma pravdu. Nema duvod litovat. Mimochodem par zavodu zpet se ho, predpokladam stejni novinari, ptali, zda by uz nechtel byt ve Ferrari, nebo tak neco.