Hamilton: Nechápem tieto pravidlá. Robím, čo mi kážu, no aj tak mi chýba výkon | Magazín F1 - F1online.sk

Pred dvoma týždňami sa Lewis Hamilton nechal počuť, že si jazdu v nových monopostoch veľmi užíva. V Japonsku už žiadne superlatívy na adresu súčasných pravidiel z jeho strany nepadali. Priznal, že pravidlám nerozumie a vôbec mu nie je jasné, prečo takmer celé preteky odjazdil s výkonnostným hendikepom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231083/hamilton-nechapem-tieto-pravidla-robim-co-mi-kazu-no-aj-tak-mi-chyba-vykon

Alo a Ver jsou mimo a vsichni ostatni si uzivaji zabavnou generaci monopostu…. :flushed_face:

4 lajkov

Pred dvoma týždňami ich obhajoval a boli to najlepšie pravidlá a najlepšie pretekanie. :clown_face:

Už ho asi opäť sily opustili.

4 lajkov

Určite za to môže monopost, lebo sa mu teraz nedarilo, no zaujímavé, že Leclerc napriek tomu dnes dokázal v cieli za sebou udržať jeden Mercedes a to ani nemal šťastie pri SC.

A je to tu Lui uz zasa stratil motovaciu :pensive_face:

1 lajk

v clanku, v citaciach Hamiltona sa nikde nepise slovo pravidla. Ham iba nerozumie preco nemal vykon a to je ich interny problem, nie problem s pravidlami.

3 lajkov

Zase z toho nerobme tragediu, Suzuka Lewisovi nesadla ani vlani… teraz ma trochu stastie ze odpadava Bahrajn a Saudska, čo su trate, kde je Leclerc typicky velmi velmi silny…nasledujuce preteky ukazu, ako na tom Lewis naozaj je…Miami a najma Kanada su trate, kde Leclerc historicky jazdi priemerne, takze bude mat Lewis sancu sa ukazat

4 lajkov

No my z toho tragedii urcite nedelame :winking_face_with_tongue:. Ale je to o pravidlech, proto bude mistrem sveta dej buh Kimi, nedej boze GR. a pokud to pojede Ferrari, tak Charles bude na konci sezony vys nez Lewis. Lewise rad nemam, ale presto to Mistr je (byval).

uprimne je my luto fanušikov Ferrari ktory musia snažať stratergicke rozhodnutia svojho timu ktore su občas divne pak musia sledovať ako ich jazdci bojuju ako keby šlo o titul pritom postracaju čas a riskuju kontakt a pak tu maju hamkača ktory je ako ta bateria jednou poda užasny vykon a pak jeho vykon sa niekde strati

Tak ja si myslim ze narozdiel od Ciny tu som ziadny problem nevidel, Charles by to vyssie nevytiahol ako na 3. miesto, takto zo zaciatku sezony ich kludne mozu nechat zavodit. Co sa tyka Hama, bolo trochu divne ako stracal na rovinkach, takze tazko povedat ci naozaj nieco zle dobijalo alebo to zmrvil on.

1 lajk

Opäť bolo vidieť, že rozdiel v motoroch Ferrari a Mercedes je obrovský. To bolo vidieť na časoch Antoneliho. To čo jazdil Antoneli asi nepotešilo šéfa Mercedesu, lebo tak obrovský rozdiel vo výkonoch nahráva ostatným výrobcom motorov na ADUO. A asi to aj tak bude …

Mňa viac prekvapilo nie to, že LH nemal rýchlosť na rovinkách, ale to, že CHLE dokázal udržať GR za sebou …