Hamilton nečakal takú stratu na najlepších: Dáme hlavy dokopy, sľubuje | Magazín F1 - F1online.sk

Prvá kvalifikácia z dvadsiatich štyroch je za nami a Ferrari má za sebou prvé sklamanie. Charles Leclerc sa po prvom pokuse v Q3 držal na dosah ruky, ale celkový výsledok je pre oboch pilotov Scuderie priam odstrašujúci. Monačan nedokončil druhý pokus a jeho tímový kolega Lewis Hamilton značne zaostal. Napriek neúspechu však pred novinármi nestratil hlavu a reagoval pozitívne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190274/hamilton-necakal-taku-stratu-na-najlepsich-dame-hlavy-dokopy-slubuje

Ani já ne.
image

Lewis je výnimočný pilot. Len či si vzájomne s Ferrari sadnú do nôty. Ale rozhodne ma teší, že sa na štarte bude pozerať Mercedesu do výfuku :joy:

Mne sa dnes potvrdilo, že Hamilton bude v tomto roku skôr taký support Leclerca, Charles má v tíme vybudovanú pozíciu, po technickej stránke všetko pozná a bude líder. A je to tak v poriadku. Hamilton potrebuje všetko spoznať, pri obmedzenom testovaní to už nie je ako rok 2007, realisticky môže pomýšľať na title challenge (ak Ferrari dodá auto) až v budúcej sezóne.

ale figu borovu nieje na urovni Leclerca… stratil len 2 desatiny, co je v uplne prvej Q absolutne nic. Navyse mu to auto nesedelo, preto aj dostal hodiny ku koncu jedneho kola… Zajtra ma prsat, takze nikto nevie, ci “podozrivo pomale” F nieje nastavene na dazd a obetovali kvalifikaciu…

1 Like

Ďalšia vec je, že Hamilton mal úplne najpomalší monopost zo všetkých. Podľa mňa už dopredu si ho nastavil viac do dažďu.

Sranda bude ked Ferrari bude počúvať hlavne Hamiltonov report a upravia auto podľa neho. Niežeby som to prial Charlesovi tomu by som doprial titul ale taliani sú taliani.