Hamilton našiel spoločnú reč so svojím Ferrari SF-25: Nechcem to zakríknuť | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď Fernando Alonso v nedeľu mohol naznačovať, že Lewis Hamilton si nezaslúžil skončiť v prvej päťke pretekov, keďže mu pomohla fáza SC aj fáza VSC, štvrté miesto nebolo len dielom náhody či šťastia. Sedemnásobný šampión prezradil, že prvýkrát od šprintových pretekov v Číne našiel s autom spoločnú reč.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199568/hamilton-nasiel-spolocnu-rec-so-svojim-ferrari-sf-25-nechcem-to-zakriknut

Super, treba makat :muscle: a hlavne mysliet pozitivne aj v momentoch ked to nejde a ono to pride.

3 Likes

no neviem, ale asi som vcera pozeral ine preteky :slight_smile:

že by Lewis konečne nabral tú správnu fazónu? dva preteky po sebe bol s Charlesom na jednej úrovni v tempe preteku…to,že si Fernando opäť smiešne hejtol,na veci nič nemení…

2 Likes

Tak to si asi určite pozeral iné preteky, možno tak slovenský hokej :slight_smile:

2 Likes

Typický syreček dostal sa omylom na štvrte miesto ani sám nevie ako ,v pretekoch predbehol Kimiho a aj to mladý dostal od Wolfa príkaz aby ho pustil,a teraz tú hovorí o Tom ako zrazu všetko ON naladil a spravil,boha nechápem kto takémuto môže fandiť

1 Like

Triezve hodnotenie je však také, že Lewis na štarte stratil pozíciu a potom bol zaseknutý za Antonellim, s ktorým si nevedel poradiť. Charles sa naopak predieral dopredu a mal výbornú rýchlosť. Nebyť zlej stratégie a nešťastných VSC a SC, tak Charles by mal opäť omnoho lepšie preteky ako Lewis. Áno Lewisove tempo na konci bolo dobré, ale nebyť štastných udalostí pre neho, tak opäť v porovnaní s Charlesom bol tým, kto ťahal za kratší koniec…

Lewis mal na starte tvrde pneu, Charles zlte, aj preto sa na zaciatku Lewis trapil a nevedel predrat vpred

4 Likes

nakoniec to nikoho nezaujima a rataju sa body a vysledok vsak :slight_smile:

1 Like

Dalsi zavod bude zas mizernej a bude rikat neco jinyho. Klasika.

1 Like

Ale veď jasné. Ja som rád aspoň za to 4. a 6. miesto. Ale rozhodne je priskoro tvrdiť niečo, čo možno ani nie je pravda, ale je len výsledkom šťastných okolností… toľko som chcel :slight_smile:

mozes mi prosim napisat, aky alkohol/drogy uzivas?

paci sa mi ako vies vidiet realitu inak a vymyslat ■■■■■■■■■ :slight_smile:

Smutne je to, ze tak krasny okruh ako Imola končí.
Hnusy od arabov, kde sa jazdi medzi plechovymi plotmi s pletivom, tie naopak pribudaju …

ked imola v '07 zmizla z kalendara, tiez boli na vine arabasi?

pre modernu F1 je napriklad Bahrain lepsia trat na pretekanie. ak by boli auta o 0,5m uzsie a 1m kratsie tak by aj Imola bola ok. samozrejme viem, ze to hlavne o financiach.

jeeezis… raz trochu lepsie, nie vyrazne dobre, ale dajme tomu vzhladom na kolegu dobre zajazdi a uz sa pisu oslavne clanky a je velke halo. Hamilton ked na 10 zavodoch za sebou zajazdi takto okolo podia, idealne na podiu, potom sa mozu pisat clanky. Zatial ho treba pochvalit, v poslednom slinte isiel dobre

To zasa bude výbuch v Monaku

Jedna vlastovka jaro nedela.

To asi ríká každy v dnesnej formule si myslim

Ano, protoze to jsou slabosi, ktery rikaji, co jejich pr oddeleni chce, misto aby rikali svoje nazory. Cest vyjimkam, jako je Max.

1 Like

Ked som uvidel ze hamik povedal ze imola bola jedna s jeho najlepších jazd tak som skoro odpadol…

image

2 Likes