Hamilton nám plne dôveruje, inak by do Maranella neprestúpil, hovorí prezident Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Po dlhšom čase sa postavil pre mikrofóny novinárov prezident Ferrari John Elkann. Keďže rodáka z New Yorku vídať v garáži tímu z Maranella iba výnimočne, médiá mali na Taliana s americkými koreňmi kopu otázok – a Elkann im ich ochotne zodpovedal.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146986/hamilton-nam-plne-doveruje-inak-by-do-maranella-neprestupil-hovori-prezident-ferrari

Ten stary chlap uz dlho nic nevyhral, nemohli zobrat niekoho mladsieho, ktory vyhrava vsetko?

Tým ako navýšili výrobu Ferrari, tak asi potrebujú predať viac aj medzi čiernych boháčov, kde zrejme majú slabšie predaje, tak zobrali Hamiltona ako reklamnú figúrku.

Kdyby chtel nekdo poslat Lewisovi email, pripiste adresu, odpovida zasadne dopisem.

To nie je o dovere, topiaci sa aj slamky chyta. Je mu jasne, ze era Mrdcedesu definitivne skoncila, jeho kariera tiez, tak si chce aspon zajazdit vo Ferrari.

1 Like

Alonso si koupil jachtu a šušká se, že je to známka jeho odchodu do důchodu.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Sunreef+Power+Eco+60#fpstate=ive&vld=cid:d9abeee4,vid:5pjcoM4XZaQ,st:0

Tu má již nějaký čas, tu si pořídil ještě když jezdil v Alpine.

Je krásná. Sice motorák, ale je vidět, že má vkus.

Mamu ma bielu a otca čierneho myslíš, že pomôže to predajom keď nie je skutočný če…rn.och ?

Ja by som to skôr videl na posledný červený vagón odchadzajuceho vlaku do ktoreho este stihol Lewis nastupit. O dva, tri roky uz ziaden vlak nebude …

No tak to ma Elkan sakra pravdu. Urcite Ferrari vypada lepe nez Mercedes a Hamiltonovi asi neuslo ze Wolf se uz zacina chovat jako Mattia Binotto.

Trosku z jineho ranku, ale to je furt.

Neco nam nefunguje, musime se na to podivat, nevyslo nam to ale nabrali jsme spoustu a dat a verim ze se posuneme, zase jsme se hodne naucili. Treti rok po sobe. Ja jasny ze zdrha.

Takze asi Max do Mercedesu nepujde. Az se rozpadne RBR tak zamiri do Ferrari. Charlese poslou do Haas.

No a sezona 2026 bude jednoducha. Cca po 10 zavodech oznami sir Lewis Checo Alex Pier Carl Davidson Larbalestier Hamilton odchod do duchodu. No a mistni experti reknou, ze uz od roku 1976 Ferrari stavelo auto na Maxe a Elkan je proti Josovi uplne malinkej.

Novinari zjisti ze byl Vasseur viden ve spolecnosti Helmuta Marka a neco si od neho bral a vypadalo to jako gombik.

Pak tady jeste dostaneme prednasku o quattro DRS a extra aktivnim zavesenim, ktery to auto ridi samo. Teda jenom Maxovi, samozrejme.

7 Likes

aspon toto by vam mohlo pomoct uznat ze Hamilton je dobry jazdec a nie ako ho tu castuju niektori ze je dobre ze nie horsi ako Lattifi

A toto kto povedal na hamiltona? Zuzim vyber na maxovych fanúšikov napríklad :flushed::face_with_spiral_eyes:

To je pro Maxe hezké ocenění. Jenom škoda, že ho pronesl zrovna takový generátor náhodných slov jako Ralf…

3 Likes

Ja som Hamiltonove jazdecke kvality nikdy nezhadzoval. To, ze tvrdim, ze nikdy nedokazal byt tak konzistentny ako je posledne sezony Max, nie je zhadzovanie jeho kvalit, ale skor vyzdvihnutie toho, co dokazuje Max, lebo taku konzistentnost mal jedine Schumi. A to, ze par trollov tu z neho robi mantaka uz nie je moj problem, ja k nim nepatrim.

Hamilton je top pilot, ale na druhu stranu snad kazdy pricetny musi uznat, ze aj vo svojom primetime mal z casu na cas vikend, kedy zaostaval za Bottasom a z casu na cas spravil nejaku chybu. A to mal auto este lepsie ako Max (z toho hladiska, z v pretekoch bol rovnako pohodlne na cele, ale zaroven mal velmi pohodlny naskok aj v kvalifikacii). :slight_smile:

4 Likes

S tým úplne súhlasím a takisto súhlasím s Maxovou extrémnou konzistentnosťou ! Hamilton je sinusoida, Verstappen je flat curve, až človek rozmýšľa že ako toto príroda dovoľuje.

3 Likes