sak vam zmazali Hogra, co by si este chcel 
To, že je Hogr zákeřnej, když chce, tak to nepopírám. Ale ne na ban.
Ale, že řekneš, že kapky a spol nejsou vulgárně zákeřní, tak to jsem málem spadnul ze židle.
Největší hulváti na fóru.
Kdy Hamiltonovi nadávají do neg… umělina, cuckold atd.
Pod každým jeho článkem je od nich nablito nadávek nejhrubšího zrna.
Možná ti to nevadí, protože to je právě na Hamiltona.
Ještě jsi zapomněl dodat jak Alonso letos nakládá Strollovi, a Vettel proti němu jezdil tužku
Tohle se musí banovat, viď. Ne nějaký průměrný umělotiny.
Zruš mu to, nebuď labuť 
na to nemam kompetencie, som len ubohy plebs, teda inzinier, po novom aj policajt

… tak v tom to je ![]()
Hlavně že ty tu absolutně nesmyslně děláš z někoho inkvizitory a komunisty pomalu - kvuli fandovství a diskuzi o F1.
Když tu pak sám konkrétně s chutí pišeš na téma Ukrajina Rusko a hodně lidí ti logicky napíše jak to od tebe pochopilo, tak se z toho můžeš zvencnout…to pokrytectví od tebe je do nebe volající, fakt že jo….
Vulgární ano.
Bez debat.
Máš pravdu v tom, že bychom na to měli reagovat důrazněji. Osobně na tyto nicky prakticky vůbec nereaguji, jak sis všiml, většinou to jsou izolované (a krátké) výkřiky, které nejsou základem diskuse. Prostě je beru jako okrajové postavičky, které nikdo nebere vážně a nikomu nestojí za to, aby se kvůli nim vzrušoval. Navíc proti nim pravidelně zasahuje admin.
Tou zákeřností jsem myslel něco úplně jiného. Tyto typy “dark něco” si tu něco vylijí (frazeologicky), ale nesnaží se tě bodnout do zad.
A předmětem výpadů na adresu pilota není jen Hamilton, to je i “Vred”, “Vredstappen”, “Volejník” na adresu MV a taky to nechávám být, protože jak chceš diskutovat s emocemi, které se projevují potřebou shodit pilota X už “jménem” (v minulosti třeba i důsledné užívání “Uhorka” pro SV). Takže ne, nechávám výkřiky tohoto typu bez komentáře obecně.
inzinier som max tu na fore 
To nemáš pravdu, ti co popisuješ jsou neškodnou součástí každého fora.
Napíšou něco a zmizí a za nějaký čas to opakují.
Kdežto ti tři jsou tady fulltime desítky toxických nebo slabomyslných příspěvků denně.
To dokáže odradit ostatní , protože s takovými individuami se nikdo nechce potkávat ani na chatu a už vůbec ne osobně. Proto jsou taky tady 24/7, protože nemají vlastní život.
Takže zaslouží a dal bych mu měsíc.
Nevím, za co byl Hogr vykázán dočasně na trestnou, úplně pravidelně ho nesleduju, ale musím ocenit, že jak se zdá, trest přijmul a hodlá si to odsedět
. Na rozdíl od jiného snaživce, kterého jedněmi dveřmi vykážou, už druhými se vrací.
Tak ja doufam, ze zkrachovali Ferraristi alias Red Bullaci si uvedomi ze takto okate to nejde delat a do budoucna dostanou
, jinak jsem si vsiml, ze to tady par lidi dobrovolne opousti a nedivim se, soucasny modry totalismus je fuj, jsem vyznavacem svobody slova a kdo neni je…
Názorná ukázka jak účel světí prostředky.
Konkrátně byl prostředek v rozdání pár banů účelný pro zvýšení aktivity v diskuzích. 
@Bretnix
Tady máš královský plat.
Já těm vnitropodnikovým vazbám nerozumím ani se v nich neorientuji, ale na Ferrari mě vždycky bavil ten cvrtkot kolem.
Člověk mohl u boxů sedět celý den a nebyla chvilka nudy. Když jsi přišel za Arrivabenem, tak se s tebou vyfotil a zažil jsem že i přečetl fanouškovi nějaké poselství na kameru…
Dneska je tam nuda a šeď, ani nesmíš mít v ruce telefon, když nemáš akreditace fotografa. V boxech potkáš víc holek, než chlapů, protože je to asi tak drahé, že si to normální fanoušek bohužel nekoupí.
Ani to neukazuj člověče. To už je úplně šílenství.
Z Checa to “chudáka” nedělá, ale nechme bokem.
Nie 
Veď vidíš, že tu niekto iný píše o “totalite” a za slobodu slova chce schovať homofóbne nadávky ktoré potom porovnáva zo slovom “hlupák”.
Naozaj rovnaká váhová kategória.
Ale áno, nebudeme si predsa klamať, že som slová ako hlupák či idiot použil. Sám som to už niekoľkrát predsa povedal, že viem takto niekoho “počastovať”. Ak to je dôvod na “time-out”, myslím, že redakcia može konať a ja budem trest akceptovať. Či je adekvátne rozdávať za takéto slová BANy je už iná téma ale ja som tu iba “diskutujúci” a pravidlá na konci dňa tvorí redakcia a keď sa mi nepáči, možem ísť kade lahšie.
Taky bych Ti dal like, ale pořád si tě ztotožňuju s tou fotkou co máš v profilu a nějak mi to nejde…
Měl bys ji vyměnit
.
To sme dvaja. Ale pred mesiacom som namontoval novy osviezovac do auta, to mi mozno zlepsuje kvalifikaciu.
Vy aspoň ako inžiniery môžete robiť hlasovania. Ja nemôžem ani to. A dodnes som nepochopil ako sa ten inžinier dá získať…