To neplati pro Verstappena, ten je pul minuty pred ostatnima, zakonite musi vyhrat titul i v Mercedesu.
Řekněme takhle - pokud Max přestoupí do Mercedesu a nevyhraje s tím další titul, jeho dosavadní tituly tím určitě hodnotu neztratí.
Ja myslim ze urcite ano, jinak by to nedavalo logiku.
Tak když myslíš…
kazda prehra s timovym kolegom
to si fakt z kontextu o tom o com sa tu bavime nepochopila?
tak specialne pre teba
kazda prehra s timovym kolegom znizuje vahu minulych vitazstiev a to je proste fakt. nemusi sa ti to pacit, ale to je tak vsetko co s tym mozes urobit
Ale ani to není pravda, po určité době už nikdo neřeší, kdo z mistrů světa kdy prohrál s kolegou. Pár let o tom pak lidi baví mluvit a výsledek je ten, že je to úplně stejný mistr světa jako kdokoli jiný a řeší se aktuálnější výsledky. Nevím, jestli si dnes kdo pamatuje, který z šampiónů 60., 70. nebo 80. let někdy prohrál s týmovým kolegou.
ale no tak, sama tomu neveris co pises
jasne, ze sa to riesi a podstatnych je tych par rokov a hlavne aktivnych rokov
ak lujzo teraz prehra s russellom a o rok s leclercom tak mu to vela ludi da vyzrat
jasne, ze to bude stale lujzo a bude mat svoju marketingovu hodnotu, ale ak sa budu robit ankety o toho naj z naj tak bude dostavat menej bodov ako by dostaval ak by russella a leclerca zajazdil
Jo v anketách, tak to jo… Že se to řeší pár roků a pak je to každému jedno píšu nahoře. Čemu já věřím nech prosím na mě, díky .
Už hledá cesty, jak jim to příští rok vyladí.
Pomalu se zamilovava, ani hlava uz ho tolik neboli…
Já jsem se taky zamiloval. Stříhám si nehty na nohou a zase jdu… tak fandi.
Prečo tento môj výrok platí stále? Hamilton: Ako obohraná platňa opakujem, aby sme sa vybrali cestou Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk - #2 podľa Nordotor
Keď tak sledujem Hamiltonove rozhovory tak on už ma túto sezónu na saláme už len čaká na koniec aby mohol odísť
Na konec sezony cekame vsichni, bohuzel.
To bue urcite jen nejaky bezny jarni opojeni, ale fandim
Znizuje to akurat pre nejakych svedkov. F1 je timovy sport. Schumacher, Hamilton ani Versatppen tie tituly nevyjazdili sami.
Dříve snad někteří piloti měli i ve smlouvě status jedničky a kolega status dvojky, co potom s těmi?
Je to jak pises. @mp1 v tom nema pravdu. Senna je povazovany za legendu, ze by se tohle psalo o Prostovi? No a jak dopadl jejich vzajemny souboj?
Hamilton prohral s Rosbergem, Schumacher take (byt ne v souboji o titul). Titul je titul. Kolik titulu mel Fangio? Vi nekdo ze jeden titul fakticky dostal od Collinse?
Kdepak. Lidi toho maji spoustu, ale pamet ne. Jen pocity.
Lauda taky samozřejmě nakonec prohrál s Prostem (jestli předtím ještě s někým třeba v Brabhamu ani nevím). Neřeší to nikdo, on už tu dobu nakonec vůbec málokdo řeší…