Hamilton: Ako obohraná platňa opakujem, aby sme sa vybrali cestou Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Po sobotňajších oslavách prišlo vytriezvenie. Mercedes sa opäť vozil na húsenkovej dráhe, ktorá sa od začiatku minulého roka nie a nie skončiť. Lewis Hamilton si všíma kolísavé výkony a nedostatky svojho monopostu, a preto tímu prízvukuje, aby už konečne skopíroval očividne najlepšie riešenie v padoku, s ktorým vyrukoval Red Bull.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/104246/hamilton-ako-obohrana-platna-opakujem-aby-sme-sa-vybrali-cestou-red-bullu

Piatok: Auto je šrot kašlime na to.
Sobota: Konečne sme ich dobehli, vedeli sme že to bude trvať ale sme späť.
Nedeľa Celý čas hovorím, vydajme sa cestou RB

15 Likes

Ten je s tými kecami už horší ako ľubovoľný politik.

Ten Lewis je tak trochu šáša :sweat_smile:

1 Like

a potom máš niekomu vysvetlovať prečo ti lezie hore krkom aj s jeho bossom

7 Likes

Auto bylo bud nejrychlejsi, nebo druhe nejrychlejsi ( po RB), v zaveru urcite nejrychlejsi. Myslim ze Mercedes je na dobre ceste a problem Hamiltona v tomto zavode byl George. Pokud by byl v dostrelu po Q, nemel by Hamilton takovy problem po startu.

To pomijim ze nemel branit Maxe, ale McLareny za sebou, ale to je samozrejme z me strany chytristika, protoze po bitve je kazdej general. To nemohl vedet, ale ze ho Max vytlaci mohl tusit ( ze spicky by to udelal kazdej). Pokud by uhajil druhe misto, podle me by na Maxe v zaveru jeste tlacil ( nerikam ze ohrozil).

Přijde mi to až divné že věří natolik svému týmu že jim neustále radí jít podle RedBullu :sweat_smile:

1 Like

to je take jak ked aj ju milujes aj sa sprava jak krava :smiley:

2 Likes

Ani ne. Přijde mi, že podléhá bezprostředním emocím a okamžitě si je slovně vyventiluje. Pátek, nedaří se: auto je šrot. Sobota, PP: happy, všechno je super. Neděle: not bad, not great, já chcu Red Bull, postavte mi ho, hoši.

Nekonzistentní to je, to je pravda.

3 Likes

Lujzo a jeho konzistencia vo vyjadrovaní. Chápem prečo chce aby kopírovali RB, ale ľudia ktorí určujú, ktorým smerom pôjdu asi vedia lepšie čo bude fungovať. Možno by im koncept RB vôbec nesadol a bola by to katastrofa ešte väčšia ako ich geniálny koncept bez bočníc

Ved je super konzistentny, vzdy sa vyjadri podla toho, ako prave dopadol na trati.

5 Likes

Mňa pobavili hlavne tie titulky najčítanejších správ hneď po sebe:

• Hamilton je späť! V Maďarsku vypálil rybník Maxovi Verstappenovi a získal pole position
  • Hamilton na Hungaroringu pohorel, Verstappen zažiaril a prepísal ďalší rekord
    :joy:
7 Likes

Nevím, tyhle reakce bych asi čekal od nějakého zelenáče co neví jak to chodí, ne od jednoho z nejzkušenějších pilotu na roštu. RB je povětšinou o level výš, ale za nima je to neskutečně vyrovnané a hodně se to míchá i v závislosti na trati…a tyhle reakce na jemné nuance mi nějak nesedí, no :wink:

2 Likes

Kritizovat se to dá. Máš pravdu, že se svými zkušenostmi by už tyto věci takto prožívat nemusel.

2 Likes

Pane boze to je riadny klaun tento chlap po vcerajsku vedel som ze sa vratime bola to len otazka casu a dneska zas takto? Ja sa cudujem ze mu manazment z hore uz troska neucese hrebienok lebo toto taranie urcite nabavi ludi tam dole co dru na neho ako kone aby sa fesacik vyvazal a kritizoval ich a dokonca radil aby sa vydali smerom ako on piska sen toto sirecek by sa mal ukludnit uz konecne

1 Like

Ale ste sa tu stretli teploši :rofl::rofl::rofl:

1 Like

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ten chlapec už ani neví co říkal minulý den

Trošku zabudaš na to, že práve on sedí za tým volantom a nie prvý rok. Tak asi trocha vie aj on povedať akým smerom sa možno treba vydať alebo čo zmeniť aby monopost fungoval lepšie. Mohli sme to vidieť minulu sezonu, darmo že inžinieri navrhnu nejaký smer a skonštruujú auto, keď ho potom piloti nezvladnu pilotovať lebo na realných tratiach nefunguje.

Dela to kazdy, i brekot do vysilacky, zaklad je zbavit se balastu v hlave…