Hamilton musel mať na odchod z Mercedesu nejaký dôvod, myslí si Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Martin Brundle je presvedčený o tom, že za prestupom Lewisa Hamiltona do Ferrari nestála iba túžba zmeniť prostredie či chuť podrobiť sa novej výzve, ale rovnako tak určitá frustrácia plynúca z toho, že Brit v posledných dvoch rokoch vo farbách Mercedesu ani raz nevyhral.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142053/hamilton-musel-mat-na-odchod-z-mercedesu-nejaky-dovod-mysli-si-brundle

Príchod Hamiltona do Ferrari je niečo ako príchod C. Ronalda do Juventusu. Aj ľudia v pozadí oboch prestupov sú podobní. A myslím, si že rovnako ako Juventus s Ronaldom nevyhral Ligu majstrov, tak ani Ferrari s Hamiltonom nevyhrá titul.

1 Like

Tym dovodm je Adrian Newey…Rok 2026 ma ist Adrian do Ferrari.

Z pohľadu nejakej pozornosti a samozrejme marketingu to vnímam veľmi podobne a ta paralela s Juventusom je na mieste.

Ovšem Juventus prestupom Ronalda doslova zanedbal zbytok mančaftu. Ta záloha to bol doslova vtip a celková skladba tímu absolútne nesedela príchodu Ronalda. Paratici sa úplne vys®al na omnoho dôležitejšie pozície a myslel si, že Ronaldo sám mu vystrelí LM.

U Ferrari sa ten tím začína doplňovať a Hamilton by mal priniesť ešte väčší impulz. Uvidíme aká bude realita.

1 Like

Odkial mas info, Zorko

2 Likes

No tri krat hadaj :joy:

2 Likes

Tak myslim, ze legit dotaz

Ked Zorko ma urcite prehlad kedze sleduje F1ku cez 5 dekad

1 Like

Ved tak som to myslel. A inak Newey sa vraj vyjadril ze ostane loyal aj keby odisiel horner :joy:

Jj to sa cosi riesilo, ze oni maju kontrakty nejak spolu resp ze ked odide jeden tak druhy moze tiez :grinning: uplne sialenstvo

Zase tady šířit dezinfo, hrozný s vámi

Prestan v piatok

Není pátek 13, takže pohoda, může se pokračovat dál

1 Like

Neviem ako vo svete ježkov ale vo svete ľudí sa informátori držia v utajení všade. Duplom v paddocku :slightly_smiling_face:

Jezek nikdy nepraska :shushing_face:

Ušili búdu na Christiana, lebo stratil Adriana?

Ježek chodí onanovat před policii?!

takže honil, honil, ale až policajtka ho dohonila :+1: :smile:

2 Likes

Ja chodim na policiu

Divej se do kamery