Hamilton: Moja viera v Mercedes neochabla. Tento tím vyhrá ďalší titul | Magazín F1 - F1online.sk

Od oficiálnych zvestí o prestupe Lewisa Hamiltona do Ferrari uplynul už takmer mesiac, no ešte stále sa v padoku rozoberajú dôvody, prečo sa sedemnásobný majster sveta rozhodol opustiť svoj domov. Pred štartom víkendu v Bahrajne ubezpečil, že dôvodom nie sú jeho údajné pochybnosti o tom, či sa Mercedes ešte vôbec niekedy dokáže vrátiť k titulom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144234/hamilton-moja-viera-v-mercedes-neochabla-tento-tim-vyhra-dalsi-titul

Aby som narozdiel od inych majstrov tohto fora neposobil ako subjektivny trol, osobne si myslim, ze su to len pekne PR reci a casom k ochladeniu vztahov pride, na jednej strane je tam urcite respekt oboch stran no na druhej to bude sklamanie z jeho odchodu a koniec koncov ide predsa k najvacsej konkurencii takze svoje know-how si budu chciet strazit aj ked nie celkom sa to moze podarit.

7 Likes

Lewis bol vzdy velky taraj :smiley:

1 Like

Predbieha sa s Alonsom, kto viac verí svojmu tímu. Jeden mu verí natoľko, že už podpísal inde a druhý natoľko, že sa verejne každých pár dní ponúka konkurencii. :joy:

3 Likes

a preto odchadzam :laughing:
proste lujzik :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming:

1 Like

Tak slova útěchy ho nic nestojí. Možné je všechno, ale vzhledem k tomu že MB má jen tituly z nedávné doby kdy nad nimi drželi ochranou ruku, tak je to dost nepravděpodobné.

dôvody predsa vysvetľoval inde, nie? osobne, nejak sa mi to nevylučuje - tiež som odchádzal z niekoľkých prác počas môjho života a niekde to bolo do poslednej chvíle so super vzťahmi, inde chladnejšie
ale rozpor proste tu nevnímam. to aj s vedomím, že Lewis častokrát povie, čo mu práve slina na jazyk prinesie

rozpor tam je a ako brno.
Podla jeho reci mercedes vyhra dalsi titul. Tak bud je ten titul otraveny, ze ho nechce, ale to tym svojim blabolom neveri ani on sam

no, ideálne chce práve ten titul, ktorý vyhrá Mercedes, vyhrať on sám :smiley:
v takom prípade by to sedelo
ale asi nikto z nás neverí, že tento rok to Mercedes dá, takže ok, nejaký ten rozpor tam možno fakt bude :slight_smile:

A preco by som neveril ze Mercedes neziska tento rok titul? Vyzera to tak ze Ferrari , RB , Mercedes a Mecleren budu vyrovnany a rozhodovat bude spolahlivost , Vykony jazdcov a taktika . A u mercedesu a hlavne u LH sme zvyknuty ze jemu ta spolahlivost auta je nadpriemerna na rozdiel od Ferrari. Z jazdeckych schopnosti je stale na tom velmi dobre , takze je to velmi velka sanca na titul a ja verim ze RB to tento rok uz na vrchol nedosiahnu.

jasne a preto odchadza :man_facepalming: