Hamilton: Max by ma asi nechcel ako svojho kolegu | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Christian Horner pred víkendom v Abú Zabí odpálil bombu, že zástupcovia Lewisa Hamiltona v úvode roka 2023 oslovili Red Bull aj Ferrari, aby zistili, aké sú ich možnosti smerom k roku 2024, musel sa sedemnásobný šampión pred novinármi poriadne obracať. Zrejme už nikdy nezistíme, ako to skutočne bolo, keďže však Horner začal šíriť tieto správy ako prvý, Lewis sa, prirodzene, ocitol v defenzíve. Rozhodne však poprel, že by akokoľvek kontaktoval Red Bull.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137040/hamilton-max-by-ma-asi-nechcel-ako-svojho-kolegu

Nebol tu uz tento clanok pred par dnami?

Viac ako rád by som sa postavil Maxovi v rovnakom aute. Bolo by to úžasné. Nemyslím si však, že by ma chcel ako tímového kolegu,“ vyhlásil Hamilton .

Strasne riesi toho Maxa, ktory ho ma na haku. :smiley: A najviac vtipne na tom je, ze to povie o Maxovi ten isty Lewis, ktory sa dva roky branil tomu, aby mal za timoveho kolegu Russella. :smiley:

4 Likes

Za ten vyprask by to nestalo, vsak uz Suchar zase kvicel kdyz ho Ricciardo ze srandy roztocil na motokare.

1 Like

To hovori ten, co sa po Sachire kde Russell v jeho aute morálne vyhral rychlo chorý na dalsi pretek trepal to auta.
Aby nahodou George nevyhral aj naozaj a opakovane by potvrdil, ze Lewisove tituly boli v prvej rade zasluhou auta.
Tieto recicky o Maxovi su vystrely do prazdna lebo je jasne, ze RB Hamiltona nikdy nepodpise.
To Hamilton silou mocou drzal v druhom Mercedese Bottasa - vyzyvatel …
Z uvedeneho vyplyva :

1. Lewis chce alebo chcel ist do RB aby bol kolegom Maxa
  2. Dlhorocna lojalita k Mercedesu su len recicky
  3. Uz mi nic nepada
3 Likes

Bože tu ste odborníci. Jeden dobrý pretek neznamená, že by ho ohrozil. Russell sa túto sezónu ani len nechytil na Hamiltona a to ešte nešlo o titul. Keby je tak dobrý tak ho musí porážať minimálne ako rosberg schumachera v mercedese.

1 Like

Verstappenovi je to podla mna jedno. Skor RB ako taky ho tam nechce a nepotrebuje. Jediny kto by toto chcel je Hamilton

5 Likes

Ono, Lewis sa obtiera o Maxa lebo chce sediet vo vitaznom aute.
O Maxa vôbec nejde.
Chce byt v RB.

Ja by som chcel vidieť tento súboj v RB Hamilton vs Max

1 Like

Lebo lujzo vôbec nedržal v tíme neškodnú bottasku ako svoju podržtašku.
Maxo má celého lukza hlboko v zadnici

Myslím si, že to by chcel vidieť asi každý.

1 Like

Redbull ma uplne inac postavene auto ako mercedes…je prisposobene na styl jazdy maxa. Max by bol aj tak top a hamilton nosič

Nuz Max v Sirovej hlave zadarmo byva uz nejaky ten rok. :wink:

2 Likes

Ja by som to nechcel vidieť, radšej by som videl Maxa a Lewisa vo vyrovnaných autách ale v rôznych stajniach. Niečo ako rok 2021 ale bez toho podvodu na záver.