Hamilton mal odštartovať kariéru u nás, prezradil Peter Sauber | Magazín F1 - F1online.sk

Tím Sauber už patrí do histórie. Od budúcej sezóny sa z neho stane továrenské Audi, ale to nič nezmení na fakte, že sa veľkými písmenami zapísal do dejín kráľovnej motoršportu. Mohol však zohrať ešte dôležitejšiu rolu, keby pred sezónou 2007 vyšli rokovania s McLarenom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223853/hamilton-mal-odstartovat-karieru-u-nas-prezradil-peter-sauber

Velká škoda, že název Sauber v F1 za pár dní zanikne. :flushed:

Ja viem, že na keby sa nehrá, ale ak by Hamilton naozaj odjazdil tie dve sezóny za Sauber, tak by zrejme nikdy nezískal žiaden titul majstra sveta.

4 Likes

Nevieš :slightly_smiling_face:možno nič možno desať, lebo keby …:grinning:

Stajnu Petra Saubera som mal vzdy velmi rad, ani neviem preco. Sauber bol sympaticky team, aj ked som vedel, ze nemaju sancu nic vyhrat, asi ako team Eddieho Jordana. Garaznici, co sa snazili nieco dosiahnut v akvarku plnom zralokov a pirani. Peter vychoval vela talentov, ale nedokazal dat pilotom auto na titul a vo finale zo Sauberu zostala “liahen” na top pilotov. Mal tam Frentzena, Heidfelda, Raikkonena, Massu a dalsich. Kazdeho niekto nasledne zobral, asi idealny priklad je Raikkonen, ktory zaplatil novy veterny tunel, co za neho zacvakal McLaren.

Kazdopadne skoda, ze toto meno zmizne z mapy F1, tu je asi ozaj bodka za starou erou, zostanu len automobilky a bohaci

3 Likes

Tak Jordan oproti Sauberu bol k tomu blizko niekolko krat. Ved H.H. Frentzen koncil pravidelen na 2mieste.

Aspon nam zostal Williams. A je tam aj Ferrari a McLaren. Cize nieco z tej historie tu bude vzdy.

1 Like