Hamilton má novú kariéru filmového producenta: Napísal som ďalšie tri námety | Magazín F1 - F1online.sk

Do kín mieri nový film F1 s Bradom Pittom a pre náš šport to je veľká chvíľa. Dlho očakávaná novinka čoskoro zaplaví trh a všetci budú veľmi zvedaví na spätnú väzbu. Formula 1 si od toho sľubuje ďalší príval nových fanúšikov, akých jej priniesol napríklad Netflix, a na tvorbe filmu sa priamo podieľala. Medzi odborných producentov patril aj Lewis Hamilton, ktorý má radosť z novej kariéry vo filmovom priemysle.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200988/hamilton-ma-novu-karieru-filmoveho-producenta-napisal-som-dalsie-tri-namety

to som si v traileri aj ja vsimol, ze monopost zastal a mechanik az potom prirazil dvihak. hned by bola zastavka o sekundu pomalsia :slight_smile:
ale bodaj by taketo nepodstatne fajnsmekrovske detailiky boli jedinou kankou.

lewisovi vo filmovej kariere samozrejme drzim palce, ako aj kazdemu jazdcovi, ktory moze svojim presahom spropagovat f1 a priniest fans z ineho prostredia.

2 Likes

a to by clovek cakal, ze holy ud z toho spravi 1s pitstop a odkrucat kolesa budu skor ako monopost zastavi aby usetrili cas :slight_smile: