Po ťažkom debutovom roku s Ferrari sa Lewis Hamilton opäť cíti byť pri plnej sile. Minulá sezóna však na povesti sedemnásobného šampióna nechala škvrny a Hamilton chce spraviť všetko preto, aby svoje meno opäť očistil. Fanúšikovia by sa mali podľa neho rozpamätať na jeho veľké úspechy a zvykať si, že je späť.
Nemusíš nikomu nič pripomínať, si len Wolffov poskok a tajtrlík, dnes to všetci opäť (po Kanade) videli, už viac tomu Mercedesu nevie liezť do r.i.t.i.
Síce tam prežil polovicu svojho života, ale asi zabudol, za koho teraz kope. Už som len čakal, kedy sa v cieli pôjde objímať s mechanikmi Mercedesu, ako Kimi. Tento človek si nemal nikdy obliecť červenú kombinézu…
Vy ste jedna nevďačná banda keď konečne nosí výsledky tak sa vám to nepáči lebo poráža vášho miláčika ktorý je koľko? 8 rokov vo Ferrari? A ešte s ním nič nedokázal? Minulý rok mu tu všetci nakladali.. Teraz Leclerc plače že on za to nemôže to brzdy sú zlé.. Že vraj má Hamilton inú špecifikáciu.. v Japonsku a Miami mu tie brzdy nevadili..
To je to fandění, no… Hamilton prostě je dobrý a po aklimatizační sezóně to teď názorně předvádí. Vzhledem k věku jsou to výkony skutečně úžasné a Lewis si zaslouží maximální respekt a obdiv.
Synku, keď nerozumieš písanému textu, tak by si nemal liezť do diskusií a už vôbec nie do diskusií so mnou…
Čo má jeho p.ri.mit.ívne správanie spoločné s Leclercom, keď tu miešaš jablká s hruškami? Dvakrát skončí v pretekoch pred ním a už tu začnú vyliezať jeho pätolízači. Kde ste boli za posledný rok zalezení?
Akože čo je primitívne že má dobré vzťahy z bývalým tímom alebo šéfom? To nieje Alonso že sa poháda s každým v tíme za ktorý jazdil.. A kamoško ja som tu bol aj celý minulý rok takže tie narážky môžeš smerovať niekde inde..
Smutne,ze Fred miesto toho,aby bojoval za vlastne zaujmy timu a presadzoval vlastne vyhody timu, ako to robi Vlcik, tak ss s nim bratrickuje a pritakava mu. Ani sa necudujem, ze sa kazdy smeje Ferrari, ake je politicky slabe v F1.
Leclerc si musel odpykat Hamiltonov 5s trest.
Toto vidim ako velku skrivodlivost, jednoznacne mal ist pred Lewisa.
Som zvedavy ako sa to prejavi v buducnosti.
Za mna cisty hnus a zárez Charlesa.
Lewis zajazdil celkom pekne, ale je fakt, že v druhom stinte celkom slušne na Charlesa strácal. Aj ku koncu prvého odpadol skôr ako Charles. Mám pocit, že v tejto novej ére nevie tak menežovať pneu, ako v minulosti, čo bola jeho silná stránka. Ale pretek som sledoval tak na jedno oko, riešil som jeden osobný ASAP, takže ak sa mýlim, opravte ma.
A to, že má dobré vzťahy so starým tímom je snáď pochopiteľné, veď s nimi strávil obrovskú porciu svojej - úspešnej - kariéry. Navyše, páliť mosty je nerozumné, nikdy nevieš, čo sa ti môže stať a kedy budeš potrebovať starých kamošov.
A netreba zabúdať, že keby dostal 2x trest tak ako mal, tak by sa ocitol mimo prvej desatky.
Pri dvoch rôznych výjazdoch safety caru nedodržal vzdialenosť rozostupu max. 10 vozidiel. Lenže je to sir. Hamilton, a ten tresty nedostáva, resp. naozaj len výnimočne.
Diskusia je o tom, aby si kazdy povedal svoj nazor, popripade mu ho niekto argumentami vyvratil a nie sa uraza a znozovat na uroven deti zo zakladnej a to aj napriek tomu, ze by si im mohol byt starky
My sme stale tu, volame sa fanusikovia, nie patolizaci…
Boli sme tu aj ked mu nakladal Russell, boli sme tu aj minuly rok, ked mu nakladal Leclerc. A budeme tu aj nadalej aj ked mu bude Leclerc nakladat nadalej. A ked Hamilton prestupi do Cadilacu a bude mu nakladat Perez, budeme tu stale.