Hamilton je v siedmom nebi: Konečne to dokonale fungovalo! | Magazín F1 - F1online.sk

Druhý tréning na Veľkú cenu Azerbajdžanu ovládol Lewis Hamilton. Sedemnásobný šampión bol so svojimi časmi aj so správaním monopostu nadmieru spokojný, ba dokonca naznačuje, že v jednej kľúčovej oblasti sa mu podarilo dosiahnuť veľký prielom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213995/hamilton-je-v-siedmom-nebi-konecne-to-dokonale-fungovalo

Konečne trocha pozitívnejšie vyjadrenia. Držím palce do soboty a nedele.

3 Likes

Tak snad se aspon ty brzdy nerozhodi a zustanou funkcni.

1 Like

V nedeľu to Lui zapichne do bariéry :+1:

Tak na to auto už raději nemakejte ať si to můžou jít bl.ečci hodit.

1 Like

Ak zajtra opäť prehrá s Leclercom, tak zas bude všetko zle a táto pozitivita ho prejde. :sweat_smile:

Vždy mal výroky a názory na základe toho, či kolegu porazil alebo nie.

2 Likes

To kopirujete kazdovikendove vyjadrenie trapneho Brita? V kuse piatky som v keby a potom keď treba ukazať čo viem tak ukáže že nič nevie

Od zaciatku sezony 2022 su vikendy s vyhlaseniami tohoto typu ako cez kopirak. Vacsina vikendov depresie, ked sa sem tam zadari skoncit pred kolegom alebo sa podari lepsia pozicia pride euforia ako sa skusali nove veci, konecne sa nasiel smer, ide sa k lepsiemu a ked pride na lamanie chleba pride reality check a nasledne nechapacky co sa stalo, auto zrazu bolo uplne ine, zmenilo sa z jednoho kola na druhe a zisti sa, ze nepochopili nic a bol to jeden nahodny dobry vysledok.

Btw, ako sa stara o rozdiel marketingove oddelenie? Prisli s updateom firmveru pre brake-by-wire? Ci jeho vykony su priamo zavisle od jeho marketingovej hodnoty?

2 Likes

A klasika - pride kvalda a bude rad ked sa dostane do Q3, v pretekoch to posle do muru…

klasika Lewis… dnes obdivuhodné vyjadrenia… a zajtra znova tá istá pesnička… a v preteku tiež… ach

Nemyslim ze je v sedmem nebi.

Ďalší Nostradamos. Veštiareň s.r.o?

Akože ja som není poverčivý, ale nie je toto moc náhoda?

4 Likes

Pise sa Nostradamus ked uz chces niečo vtipné napísať.

Zalezi jak moc budes fandit :fries:

Nemalo to byť vtipné. A "chybička se vloudí":grin: Ešte niečo vyvešti, možno sa trafíš :rofl::rofl::rofl:

1 Like