Hamilton je rád, že neskončil v múre: Auto bolo náročné na zvládnutie | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton má za sebou krst ohňom vo Ferrari. Scuderia vstupovala do novej sezóny na vlne veľkých očakávaní, ale austrálsky víkend skončil obrovským sklamaním. Monopost po výkonnostnej stránke nestačil na najlepších, ale túto skutočnosť zatienili nesprávne rozhodnutia v kľúčovej fáze pretekov. Doplatil na ne aj Lewis Hamilton.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190695/hamilton-je-rad-ze-neskoncil-v-mure-auto-bolo-narocne-na-zvladnutie

Lewis v sebe jazdecké umenie má. Ale posledné roky v Mercedese, keď sme nemali zrovna dobré auto, trochu akoby vyhasol jeho oheň. Po dnešných vysielačkách Ferrari ↔ Lewis a po divných strategických rozhodnutiach, sa Lewis od znovuzapálenia tohto ohňa skôr vzdialil, než by sa mu priblížil.

1 Like

Videt trapiciho hamiltona bylo na celym zavode to nejlepsi :smiley:

1 Like

Čo ty budes robiť keď skončí … ?

Zacnu si f1 konecne uzivat.

1 Like

Mňa by skôr zaujímalo, čo bude robiť, ak Hamilton vyhrá nejakú VC, alebo nebodaj aj titul…

1 Like

Nebojim se, ze by vyhral titul. Na to potrebuje aspon o pul sekundy nejychlejsi auto a to ve ferrari mit nebude.

2 Likes

To by musel porazit hlavně Leclerca a to nedokáže, když dostal i od Rusella

2 Likes

Ja len že nikdy nehovor nikdy. Hoci je pre teba škoda, že len účasť Hamiltona v F1 ti bráni užívať si F1.

6 Likes

No sezóna je dlhá. Myslím si, že Hamilton tento rok nejakú VC vyhrá a čo bude na budúci rok, je vo hviezdach a možné je všetko.

Jeho vykon bol strasny. To ako sa nechal predbiehat od Leclerca a potom od Piastriho, pritom ini piloti by to dokazali ubranit, ved to uz ani neni Hamilton.

Nakoniec odide z Ferrari ako spraskany pes. Presne ako Vettel, akurat ten pre Ferrari dokazal nieco.

1 Like

Však to si přejeme ne? :grin:

Ja mu nejako zle neprajem, ak na to ma, tak nech Leclerca porazi. Len tomu neverim. Dnes tam jazdil ako autobusar. Kto chcel ist dopredu toho pustil a kto jeho nepustil, pred toho sa netlacil. A takto beznadejne demotivovany jazdi obcasne uz odkedy nevyhrava.

U Schumachera si na taketo odovzdane vykony nepamatam veru.

Myslis toho Piastriho z McL, ktory mal o 0,5-1s rychlejsie auto?

Nemuzes srovnavat nejlepsiho pilota historie s hamiltonem. To je jak srovnavat Real Madrid se Spartou :smiley:

2 Likes

Áno toho, lebo na tom mieste ho rozhodne ubrániť mal. Ale najmä Leclerca.

Až tak čierno by som to s Hamiltonom nevidel že Sparta. Nechal by som to v rovine Real a Barca. :grin:

Není to zrovna vysněný debut :thinking:

image

1 Like

Zase Lewisa by som z toho úplne nevinil. Nebyť tradične úžasnej stratégie Ferrari, tak by bol o tri priečky vyššie.

Mne napríklad druhu polovicu minulého roka toto Hamiltonova otravenost a jeho fandom spôsobovali.