Hamilton je opäť v rozpakoch: Myslel som si, že budeme silnejší | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 00:21

Ferrari si do Miami priviezlo priam gigantický balík noviniek. V počte vylepšených aerodynamických komponentov výrazne prevýšilo svojich súperov, ale ich efekt sa v šprintovej kvalifikácii neprejavil. Lewis Hamilton priznal, že je trochu zaskočený.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232259/hamilton-je-opat-v-rozpakoch-myslel-som-si-ze-budeme-silnejsi

To je super, že Ferrari má novinky, ale sú prd platné, lebo im chýba tá najdôležitejšia novinka a to je upravený motor. Bez silnejšieho motora im nič nepomôže … :frowning:

1 lajk

No Leclerc silnejší je narozdiel od teba a niekoho z top tímov permanentne aspoň poráža a nie je vždy posledný z top 6-7. Hamilton by mal akože zabrať, lebo on tam vždy pár desatín má. Vždy viac kecá o tom čo si myslel ako robí a už ma to štve.

Ako keby kolega nedá na tom istom aute o takmer 4 desatiny lepší čas a to ešte s korekciou po chybe v danom kole …

2 lajkov

Lui by to mal zabalit Leclerc je o triedu lepsi jazdec

ta chyby nebola velka to bolo si myslim aj menej ako desatinka, vyrušujuce je ale to, že lewis straca konzistentne už od prveho treningu v japonsku

1 lajk