Hamilton je opäť bezradný: Auto skáče už tretí rok po sebe… | Magazín F1 - F1online.sk

Po predsezónnych testoch sa inžinieri a jazdci v Mercedese opäť začali usmievať. Minimálne Lewisa Hamiltona však tento úsmev postupne prechádzal a po saudskoarabskej kvalifikácii úplne zmizol. Sedemnásobný šampión sklamane priznáva, že ho auto trápi podobne ako v posledných dvoch sezónach.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145951/hamilton-je-opat-bezradny-auto-skace-uz-treti-rok-po-sebe

Hame nech toho, nesluší ti to :pray:

1 Like

Holt uz to musi doklepat, pak se sveze v lepsim.

Ako nič v zlom ale ozaj musi mat auto s veľkým naskokom a komfortom aby bol spokojny ? Alebo to uz je vekom ze len place? Nalepsi jazdec historie pinda na auto a nastavenia oproti kolegovi, ktorý je 15 rokov mladší

3 Likes

Tlaci team stale dopredu

Doslova a do písmene. :smiley:

1 Like

Rekl bych ze tentokrat to jde za nim ne? Nerikal nekde jak ho konecne zacali poslouchat?

On je dotlaci ke zmene konceptu, oni ten svuj zahodi, no a Newey ho zvedne a udela dalsi vynikajici auto. Nejak to nevypada ze by sestinasobny byl tak nejak lepsim inzenyrem jak sliboval.

Musim rict ze jako vitez mi v tehle rosade prijde Toto Wolf. Kdo by to byl rekl.

2 Likes

tento clovek uz bude len stale viac nariekat a vymyslat preco mu to nejde,
/zlomene sedadlo, zle nastavenie atd/pravdou je,ze nevie prehravat a nestiha uz ani na russela, ktory mu uz tento rok nemusi kryt chrbat

1 Like

Hamilton slabé výkony v prvom aj druhom kole tejto sezóny. Pred nadávaním na auto sa treba pozrieť hlavne na seba…určite môže byt auto lepšie ale ani jeho momentálne výkony nie sú žiadne terno.

Nehovoril Newey, že prítlak cez spodnú časť podlahy už je na maxime a že sa sústredí na prítlak cez vrchnú časť podlahy? Prísavný efekt ma zjavne svoje obmedzenia a Mercedes sa to asi snazi stále pushovat spodkom…

Tak nebo tak, oba Mercedesy jsou na tom stejne, uz druhy vikend. Rozdil je v tom, ze Russell zustava a Hamilton odchazi, tomu odpovida medialni projev obou pilotu.

Zitra doufam ze uvidime souboj HAM vs RUS, aspon na startu. Pak mu asi HAM ujede.

1 Like

Shitbox is back, Mercedes je bezradny, ja som osobne z nich velmi sklamany a ani sa necudujem ze to Ham bali a ide hladat motivaciu inde.

1 Like

Je to ten isty Hamilton v tom istom aute? Alebo je to len o tom, ze opat prehral s Russellom? Lebo minuly rok zvykol chvalit auto aj za podobny kvalifikacny vysledok, ak Russell skoncil za nim. :smiley:

2 Likes

Kdepak, neumí prohrávat.

1 Like

to bola ironia 115x

Ja to pochopil, neboj. :grinning:. Jen jsem mel potrebu to shrnout, aby to nezapadlo v prekladu. :smile:

1 Like

Nojo před rokem by se mu Wolfik omlouval za špatný auto ale když ví že mu odejde tak se zdá že na něj “velký kámoš” Wolf s*re :grin: :grin:. A já doufám že takhle bude celá sezona a Lui se postupně rozpadne bez zastání

3 Likes

Vcera kolovalo na twiteru video, kde to vypadalo, ze hamilton zadrzuje slzy. Tak ho chceme videt :smiley: Podle me dostane pristi rok od Leclerca nejvetsi vyprask v kariere a uz se na to vysere.

1 Like

Je třeba aby mu tento rok Rusell nakládal a příští rok ho Charles dokončil, a odešel by jako jezdec co bez nejlepšího auta nedokáže ani vyhrát závod :sweat_smile: :sweat_smile:

3 Likes

Ale tak stát se to může, když vidím že najednou to ztratil Ricci, Vettel, Perez, stopky nelžou. A Ham už věk na to má úctyhodný, ale zatím je brzy na takové hodnocení.