Lewis Hamilton v nedeľu ochutnal, aké je to jazdiť s nevysvetliteľným výkonnostným hendikepom. Ferrari však pracuje na náprave a sedemnásobný šampión verí, že v Miami sa situácia výrazne zlepší. Motorové oddelenie totiž nespí a pripravuje riešenia, ktoré by mali znížiť deficit na Mercedes.
Bojuje s tym kazdy, ale Ferrari mam pocit ze viac ako druhi. Viditelne to je paradoxne viac v Q ako v race, kde niekedy to vyzera ze idu dobre kolo a zrazu baterka povie stop a je po dobrom case.
Ono je hlavne nezmysel, ze to cele riadi software. Pretoze software mozno je super inteligentny v analyze dat tak absolutne nevie, co ma prist potom. Buducnost nevie predpovedat. A nefunguje to dobre ani v Mercedese, ved ich superclipping daroval poziciu Charlesovi, ktoru by inac len tazko stratili.
Treba verit, ze FIA obmedzi tie haluze co sa teraz deju a Ferrari dobre analyzuje seba a napokon aj druhych. Cisto pocitovo mam totiz pocit, ze Ferrari hruby vykon ma, auto dokonca ma asi najlepsie, ale potencial nevyuziva optimalne. Na Mercedes samozrejme stracaju, ale pri optimalnom vyuzivani vsetkeho co maju k dispozicii si myslim ze vedia byt o chlp blizsie.
A to nie je milá FIA problem, ze Mercedes ma know-how z Formuly E a tym padom ma milion info naviac a konkurencu vyhodu ? Ze ste im ustupovali aj s novymi baterkovymi pravidlami ?
Nikdy jsem nepochopil, jak někomu může ležet někdo, koho ani nezná, v žaludku tak, jako tobě Lewis. A podobně ti leží v žaludku i Alonso. Vždyť ti nic neudělali. Ale co už, Eisele tohle může říkat kolikrát chce, ale haters gonna hate. Co se dá dělat.
A coze svoje mudrosti nenapises hejterom Maxa???to ti ocividne nevadi .zaujimave.a ved ma pravdu Lui jednoducho na Charlesa nestaci ako minuly rok tak aj tento rok
Max je ale vo svojich nazoroch zatial konzistentny.
Aj ked prehral Q s Hadjarom, tak sa nevyhovaral, ze Hadjar by mal lepsiu techniku alebo vacsi vykon, len zhodnotil, ze auto bolo katastrofalne, co vlastne potvrdil aj Hadjar po pretekoch.
On vzdy ‘‘len hovori’’ fakty Ale, zeby spomenul toho najlepsieho jazdca planety v RB a opisal nam jeho prepad, kedze on je najprisposobivejsi, to nie…Tam neni co dodat, Ver nema o 1s rychlejsi monopost, nebojuje o bedne, tak si treba poutierat aspon papulu do Hamiltona
Lebo na Verstapena makala dvojka a beckovy tim uz peknych 5rokov. To by bola drzost, aby ukazal prstom na kolegu, ze ma nieco lepsie, ked on roky tazil z dvoch stajni a troch jazdcov