Hamilton dáva Verstappenovi za pravdu: Dokonca aj v kvalifikačnom kole jazdíme na zotrvačnosť | Magazín F1 - F1online.sk

To je strateny pripad a cas :slight_smile:

Clovek, ktory nespocetne krat uraza a pise o odchode Lewisa, vyskakuje z koze, ked Lando spomenie odchod Maxa (na zaklade mnohych Maxovych vyrokov), krasna ironia…

No a ceresnicka na torte: ked Max povie o monopostoch co povedal, tlieska, no ked den predtym sa podobne vyjadril Lewis, tak pisal ze Lewis vyplakava :joy:

Ukazkovy priklad zaujatosti a neobjektivnosti, definicia hejtera :slight_smile:

7 lajky

Ok, máme na to odlišný názor, jak se to má prezentovat. Někdy je mlčeti zlato…to je moje pozice v tomto.

Lid potřebuje mrmlat že je všechno špatně…:grinning_face_with_smiling_eyes: Buď málo prší, nebo hodně, nikdy akorát.

Někdo spojuje, je empatický a někdo rozděluje a je mu to jedno.

problem je v tom, ze ked sa zacali pisat pravidla tak sa dohodlo, ze pojde prec MGU-H, zvysi sa vykon MGU-K, znizi sa vykon spalovaka a zavedie sa rekuperacia na prednej naprave

no a zacalo sa pracovat na pravidlach, mgu-h sa vyhodilo, spalovaku sa ubral vykon, zvacsilo sa mgu-k, len akosi po tlaku niektorych sa zrusilo zavedenie rekuperacie na prednej naprave, ale nadalej sa nechali parametre spalovaka, mgu-k a baterie ako ked sa pocitalo s rekuperaciou na predku

jasne, ze to potom nevychadzalo tak ako si to povodne predstavovali

lenze ja ked nieco idem menit, tak najprv si to vyskusam na necisto, potom podla vysledku ak to je lepsie ako stare, tak vymenim, ak horsie, tak necham stare a vymyslim nieco ine. Tuto vsetkych nechali investovat OBROVSKE preniaze do niecoho, co vyzera jak najvacsia 314covina na svete. Uvidime po prvom resp. prvych par zavodoch… ale podla toho co hovoria jazdci zatial, to bude treba urychlene zmenit. Doteraz sme mali zavod v setreni paliva a gum, teraz budeme setrit aj elektrinu? Taka F1 je mi naco???

Se vsim souhlasim, jen doufam, verim, ze dane setreni energie budou vice vnimat jezdci v monoposte nez my u obrazovek. Jinymi slovy proste nepoznam , kdyz mi to neukazou jestli jedou na jednicku ci dvojku. Jestli jedou 320 nebo 340km/h.

Uvidime..

ono obrovske % predbiehani bolo na konci cielovej rovinky, ked ten vzadu zapol DRS. Teraz to vyzera tak, ze tieto predbiehania nebudu, lebo dojde elektrina a najvyssiu rychost auto dosiahne pred polovicou rovinky. Takze kym ho dobehnes, tak spomalis a k predbehnutiu nedojde… to je odhad, uvidime..

Před cílovou čarou je detekční bod pro boost mode, kde musíš být do 1s (stejně jako DRS), a ten pak můžeš využít v celém kole, kde budeš chtít. Na jakémkoliv místě.

Proto se před sezónou říkalo, že uvidíme předjetí, které jsme ještě neviděli.
Pojedeš do nějaké zatáčky a přiletí ti zezadu borec, který bude třeba o 50km/h rychlejší.

boost mode budu moct vyuzit bez ohladu na rozostup a bez ohladu kde sa na okruhu nachadzaju.

detekcny bod sa vztahuje na overtake mode - co je specialny mod ked pilot dostane v dane kolo moznost zobierat o 0.5 MJ energie viac, ktore bude moct vyuzit ako uzna za vhodne prave cez boost mode.

5 lajky

Aha, Hamilton říkal, že to fanoušci nepochopí. :+1:
My bad.

Vlastně to je ještě lepší.

mne to pride v porovnani so starym DRS lepsie.

skoda toho slabsieho spalovaku.

overtake mode - mod kde ziskavam energiu pre boost mode?

no v podstate ano. pocas jedneho kola bude moct pilot zozbierat max 8.5MJ energie, v overtake mode to bude 9MJ.

Dělalo se vše proto, abys nalákal nové dodavatele no.
Tak to tady máš.

zlata era 2014-2016. Auta boli mensie, mali menej pritlaku, krajsi zvuk a viac lakovania.

2014-2020 zlatá éra. Pak to šlo do kytek.

s prizmurenym okom beriem aj 2017-2020

To znie ako nejaka arcade racing game for fun a nie skutocne pretekanie a kralovna motorsportu.

ved aj skutocne pretekanie a kralovna motorsportu su “for fun” nie?

Rychle a zběsile je skutečný závodění.

Plyn na podlaze, kličkuješ mezi autama a barákama, jednou rukou střílíš z auta, hážeš granáty, vyhýbáš se raketám. Jezdit dokola umí každý.

2 lajkov

moja rec. na tretinu okruhu by som vylial blato a strk. vacsie kolesa a 1500 konove V10.