Ja si pamatam na scenu z filmu “Svet podle Daliborka”, kde mlady neonacista pocas navsetvy muzea v Osviencime hucal do starej pani, ktora prezila holokaust, ze niekde v taborovom komplexe stal bazen. Ked sa ho spytala, kde by podla neho ten bazen mal akoze byt, tak na nu vytiahol, ako to ma vsetko zazdrojovane a ze on sa celej problematike podrobne venuje. Celkom mi toho Daliborka pripominas.
Takže páteční analýza dat z tréningu je lepší než ta ze závodu s reálnými daty, kterou je třeba dehonestovat, protože se to chce jinak ![]()
ještě k tomu neexistující, protože žadnou nemá.
To je viď? Si tu nebyl jen par hodin a co se nedozvíš. ![]()
Smiesne je, ze vy ani nechapete pojmu analyza. To co ste poslali, ako @Unleash_the_lion spravne poznamenal, ziadny analyza nie je a ani sa to na nu nehra. To je iba cisty zber dat ohladne dosiahnutych casov na kolo.
Vždy se rád přiučím jak se to tu dělá ![]()
Ano, to je jen realita.
To je to isté, ako keby sme odrátali výrazne slabší výkon Ferrari voči Mercedesu a Mc Larenu, tak Lewis s Charlesom by bojovali na čele.
To mas pravdu, tie casy zodpovedaju realite, ale urcovat na zaklade nich vykonnost auta je predsa uplny nezmysel. Uz iba preto, ze tam nemas ako zohladnit napriklad prinos jazdca alebo inych vonkajsich okolnosti…
Však tak.
Já mám bez 990tisic rovný milión.
Ve výsledku ti napišou že jsi neonacista. Let’s goooo. ![]()
… a to někdo umí? ![]()
Zaslepení nekritickí fans áno.
Keď sme debatili o kp v motoroch mercedes, spomenul som tam výkon vs. spoľahlivosť. Nemôžeme zaručiť, že odstúpenie Georga nebol uštvaný motor.
Nie, prave preto je aj nezmysel z cistych casov na kolo robit zavery ohladne vykonnosti auta.
Však říkám, realita je prd, lepší páteční tréning, tam je to to směrodatné. Hele já na pátky s rezervou celkem dám, v pátek, prosazovat to ale po závodě že tak to je a neuznávat reálné časy mi přijde více než tendenční.
nejlepší je to postavit defacto na ničem a shodit něco s čím si dal někdo práci, už jsme to pochopili. ![]()
aha
x
fakt máte fans Maxe potřebu se neustále postřílet mezi sebeou a pak i sebe do nohou?
O Verstappena tady nejde, to je sekundární problém, resp. tvoje psychická slabina, protože tvá antipatie je v tomto ohledu extrém. Obecně jde o otázku, jak nastavit hodnocení pilotů, když selhávají i dřívější ukazatele, které z podstaty věci rovněž nemohly být nastřeleny čistě objektivně. To, co selhává, je kolaps dlouhodobého paradigmatu, který současná F1 převedla do otřesné podoby. A tentýž problém zůstane i tehdy, kdy někdo bude porovnávat dejme tomu Verstappena a Leclerca nebo Hamiltona a Leclerca (protože v těchto debatách nemusí figurovat nutně Verstappen, jejich věcný základ zůstane stejný, ať už to budou piloti X a Y nebo R a T.
Asi nejzajímavější to bude na otázce srovnání pilotů Mercedesu - opravdu někdo věří, že Antonelli, který stále seká poměrně velké množství chyb, je čistě do jezdeckého maxima na úrovni GR? Protože já si to nemyslím, a to Antonelli je mi osobnostně sympatičtější než Russell, kterého silně nemám rád. Bohužel současné pojetí F1 odstranilo hraniční situace (jak vjedeš do té zatáčky) + část výkonu delegovalo na výkonné algoritmy obsluhy motoru, což se promítá i do otázky, jak hodnotit piloty a týmové kolegy zvlášť.
Samozřejmě všechno se nedá převést na tyto faktory, takto reduktivní ta otázka není, ale průmět uvedeného zjevně podstatný je, nakolik sami piloti konstatují, že se těmto faktorům musí podřizovat.
Nechapes rozdiel medzi datami a analyzou? Samotne data su iba podkladom pre analyzu a nepredstavuju analyzu samotnu. Tu treba ozaj vysvetlovat zakladne veci…
No vám ani to vysvětlení nepomáhá