Jo, ale dobre vedet jak Red Bull ziskal tituly.
Ne, to ty mě chceš přesvědčit čemu já věřím, já jsem jen napsal co mi na tom vadí a na to jsi se nechápavě ptal.
Ty kdyz neco pises jen vyjadrujes pouze svuj nazor. Ja kdyz neco napisu , se snazim presvedcit tebe?
A nebo oba opakujeme svuj nazor, protoze jak si jiz jednou psal od toho dane forum je?
Nejde o to souhlasit se vsim, ale moznost vyjadrit slusne svuj nazor.
Prosim jak je ziskal? Rekni to celemu svetu jak to citis, treba se ti ulevi😘
Vsichni ti naslouchaji. Slibuji.
Mimochodem, chapu tvuj zapal. Ja to mel kdysi podobne s Mer a Ham. Ale cas to vylecil…
Vždyť to jsem v této diskuzi udělal velmi věcně.
A za to mas velike
Steloval sroubem podlahu pred zavodem.
A tvuj dukaz je?
Uzpusobene zarizeni pro nelegalni prenastaveni vysky vozu behem parkovani.
Nemusíš být expert aby jsi jako dozorčí orgán nejdříve zajistil znalost toho co se má hlídat a jak se to provádí. Bez toho něco uhlídat je trapnost a bez dostatečné kontroly nemáš férové prostředí. Hodili by se lidi FIA kteří berou svou práci alespoň trochu vážně. 3 roky
Na papire hezka a vznesena myslenka, bohuzel v realite to trosku pokulhava. Asi to nikdo delat nechce nebo to tak jednoduche asi taky neni
Mě to jako vznešená myšlenka nepřijde, spíše jako základní myšlenka pro smysluplný dozor.
No vzhledem k tomu, ze se to nedeje. Tak je to bohuzel jen myslenka.
Pro ně a tebe možná, proto píši že FIA potřebuje další lidi, kteří to nebudou mít jen za vznešenou myšlenku ale vezmou to za součást své práce zjistit si co a jak mám hlídat. Ne 3 roky čumět na mechanika hrabajícího se v pedále a nevědět že si tam klidně nastavuje i světlou výšku, nebo teda může nastavit, jestli mě chápeš.
Přesně tak.
Někdo váží, někdo měří.
Každý něco. Nemusíš o autě vědět skoro nic.
V automobilce ti auta taky neskaldají experti.
Teda experti to jsou, ale v jiným slova smyslu.