Hamilton chváli inovátorov v Red Bulle a uvažuje, či im zariadenie nepomohlo k titulom | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, ale dobre vedet jak Red Bull ziskal tituly.

Ne, to ty mě chceš přesvědčit čemu já věřím, já jsem jen napsal co mi na tom vadí a na to jsi se nechápavě ptal.

1 Like

Ty kdyz neco pises jen vyjadrujes pouze svuj nazor. Ja kdyz neco napisu , se snazim presvedcit tebe?

A nebo oba opakujeme svuj nazor, protoze jak si jiz jednou psal od toho dane forum je?

Nejde o to souhlasit se vsim, ale moznost vyjadrit slusne svuj nazor.

2 Likes

Prosim jak je ziskal? Rekni to celemu svetu jak to citis, treba se ti ulevi😘
Vsichni ti naslouchaji. Slibuji.

Mimochodem, chapu tvuj zapal. Ja to mel kdysi podobne s Mer a Ham. Ale cas to vylecil…

Vždyť to jsem v této diskuzi udělal velmi věcně.

2 Likes

A za to mas velike :heart:

Steloval sroubem podlahu pred zavodem.

A tvuj dukaz je?

Uzpusobene zarizeni pro nelegalni prenastaveni vysky vozu behem parkovani.

Prosim pomoz FIA. Expert jako ty by se jim hodil.

2 Likes

Nemusíš být expert aby jsi jako dozorčí orgán nejdříve zajistil znalost toho co se má hlídat a jak se to provádí. Bez toho něco uhlídat je trapnost a bez dostatečné kontroly nemáš férové prostředí. Hodili by se lidi FIA kteří berou svou práci alespoň trochu vážně. 3 roky :man_facepalming:

2 Likes

Na papire hezka a vznesena myslenka, bohuzel v realite to trosku pokulhava. Asi to nikdo delat nechce nebo to tak jednoduche asi taky neni

Mě to jako vznešená myšlenka nepřijde, spíše jako základní myšlenka pro smysluplný dozor.

1 Like

No vzhledem k tomu, ze se to nedeje. Tak je to bohuzel jen myslenka.

Pro ně a tebe možná, proto píši že FIA potřebuje další lidi, kteří to nebudou mít jen za vznešenou myšlenku ale vezmou to za součást své práce zjistit si co a jak mám hlídat. Ne 3 roky čumět na mechanika hrabajícího se v pedále a nevědět že si tam klidně nastavuje i světlou výšku, nebo teda může nastavit, jestli mě chápeš.

1 Like

Přesně tak.
Někdo váží, někdo měří.
Každý něco. Nemusíš o autě vědět skoro nic.

V automobilce ti auta taky neskaldají experti. :rofl:
Teda experti to jsou, ale v jiným slova smyslu. :grin:

1 Like