Hamilton chváli Bearmana a Colapinta: Chcem byť k nim iný ako boli ku mne | Magazín F1 - F1online.sk

Oliver Bearman a Franco Colapinto v tejto sezóne ukázali, že by z nich mohli byť budúce hviezdy Formuly 1. Ich brilantné výkony zaujali aj Lewisa Hamiltona, ktorý oboch zasypal slovami chvály. Verí, že ich čaká veľká budúcnosť, a že ich treba na ceste ku hviezdam podporiť, nie zhadzovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173605/hamilton-chvali-bearmana-a-colapinta-chcem-byt-k-nim-iny-ako-boli-ku-mne
1 Like

Jasne, vsetci mu zase len ublizovali. Uz je s tym trapny. :yawning_face:

Je vidět že tě pěkně triggruje. :grinning: Ale to je dobře. Má místo v tvojí hlavě zadarmo.

Nejsem fanoušek Maxe a myslím, že nikdy nebudu, ale určitě nemám potřebu se ve vztahu k němu zamýšlet nad každou blbostí a komentovat ji :grinning:

1 Like

1 Like

Jeho pokrytecke spravanie a victim card su na smiech. Ale zily mi to netrha. Vyjadril som svoj nazor, tam to konci.

Ehm, rok 2020 alebo ktory, ked bola tato trapna hlaska popularna? Teraz mozem povedat ja, ze mam miesto v tvojej hlave zadarmo, ked si mal potrebu sa vyjadrit ku mne?

Na to je forum, aby sa tu vyjadrovali nazory a diskutovalo. Mas nieco aj k teme, ci len ku mne? :slight_smile:

1 Like

Lewis podaj im cumlík a pohladkať oni sú s cukru chudáčikovia

Jasne, vsetci na neho boli zli. Chudobny chlapec z ghetta, ci zo slumu​:rofl::rofl::rofl: to, ze on mohol oproti tymto chlapcom testovat v naozajstnom aute pred nastupom kolko sa mu uracilo a hned dostal najlepsie auto na roste je vedlajsie, proste sa mu nedostavalo (podla neho) zasluzeneho poskrabkania za uchom.

2 Likes

Nemyslim ze potrebuji specialni treatment Lewisi, staci rychle auto.

1 Like

Ten clovek potrebuje psychiatricku pomoc, je to privilegovany smrad, jeho otec mal 3 roboty, aby uzivil jeho pretekanie, le vyplakaval aj tak, ze sa nemal tak dobre ako jeho bohati kamarati, od mala sponzorovany Mclarenom a Dennisom, ale opat, klasicky, kazdy mu ublizoval a vsetko je opat o nom, zakomplexovany narcista.

1 Like

Ked chces byt moderny, moderne je byt vzdelany, tak napis vsetko v anglictine. Naco pouzivat jedno slovo a vyzerat ako nevzdelany sedlak, ked to mozes napisat perfektnou anglictinou a ukazat, ze si vzdelany a mat uctu? A preco doslovne prekladat frazy, ked cestina je taky krasny jazyk a ma velke mnozstvo krajsich frazeologizmov. Nebud tela, nepouzivaj glosy ako mat motyliky v bruchu, veda a vzdelanie je dnes in.

#ILOVESCIENCE
#PROUDREDDITOR
#TWITTER4LIFE

1 Like

Napsal někdo, kdo zjevně nezná diakritiku a syntax.

Hm, mohl sis přečíst ten komentář celý. Druhý odstavec navazuje na první, tj. je potřeba číst texty jako celek, nikoliv jen vytrhnout jeden odstavec. :slightly_smiling_face:

tak ale nie kazdy sa moze pysit tym, ze pripravil Alonsa o 3. titul a mozno este kopec dalsich. Hned prvy rok pretekania… a podobny ■■■■ bude Piastri. Je mi smutno. Na druhej strane, LH je uz “nas” takze mu treba drzat palce, nech je vzdy druhy! (za Charlesom, samozrejme)

1 Like

Ostava len vetit, ze aj vlapci budu chciet byt ini, ako bol Sir v mladosti.