Hamilton chce s Bradom Pittom ohúriť: Lepší pretekársky film ešte nevyrobili | Magazín F1 - F1online.sk

Sedemnásobný majster sveta Lewis Hamilton pred pár mesiacmi oznámil, že spolu s Applom chystá ďalší film z prostredia Formuly 1. Počas víkendu v Austine sa o ňom intenzívne hovorilo, keďže na miesto dorazili viaceré osobnosti, ktoré za ním stoja. Otázkam sa nevyhol ani Lewis Hamilton, ktorý je zároveň jeho producentom. Sebavedomo vyhlásil, že nová snímka bude predstavovať to najlepšie, čo filmársky priemysel kedy stvoril, keď sa rozhodol natočiť film zo sveta motoršportu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/80047/hamilton-chce-s-bradom-pittom-ohurit-lepsi-pretekarsky-film-este-nevyrobili

Brad Pitt nie. Zvysok zainteresovanych ok. Ale bude mat lujzo co robit ak chce tromfnut Rush. Na druhej strane horsie ako ta blbost so Stalonem to nebude😄
Obavam sa, ale toho, ze to bude blbost kde sa bude riesit cierna propaganda a lgbtqi ci ake pismenka maju.
Ale tak uvidime dobrych filmov o f1 nikdy nie je dost

2 Likes

Takže Herbie: Na plný plyn 2 :joy:

no sak Sir Lewis tam uz je, mozno da niekto z paddocku aj coming out a je vymalovane

2 Likes

Rush to určite neprekoná už len kvôli tejto dobe a to že HAM je producentom

3 Likes

Po novom Top Gune nemám pochybnosti o produkčných kvalitách a v IMAXe to bol naozaj zážitok, no čoho sa bojím je to, že sa to bude príliš zameriavať na jedného človeka a ešte k tomu pravdepodobne ‘reálneho’.

2 Likes

Tak co, aku zapletku vymyslia.
Stary versus mlady mal Stallone …

Že je ten Hamilton praštený, som vedel už dávno, ale že až tak :smiley:

Takže Vettel ako hlavný hrdina by ti nešmakoval? :wink:

Koho by si ako režisérka obsadila do hlavnej role namiesto Brada Pitta? :slightly_smiling_face:

Tak som to vedel že sa niekto tej poznámky chytí :smiley: a preto som aj chcel doplniť že či už je to Vettel lebo Hamilton, názor mám rovnaký :smiley:

Christian Bale (Ford vs Ferrari) je jasna volba, Mcconaughey, Michael Fassbender (jazdi(l) GT3), Chris Hemsworth (hral Hunta)

3 Likes

Janka Koleníka, ten je teraz všade😀
Ale nie, mne je brad pitt nesymparický, filmy s ním nevyhľadávam, možno sa na tú rolu hodí, ja neviem.
Ale radšej by som sa pozerala na Ryana Reynoldsa, Chrisa Evansa, Bena Afflecka ako na pitta

1 Like

Len kto? :grinning: Ja som raz dávno niekde zachytila, že Ricci je gay a aj pri Landovi sa čudovali, že má babu​:grinning: ale mne to je tak jedno, je to každého vec a toto mi tak nevadí ako blm

to staci aj nejaky mechanik alebo hocikto z hociakeho teamu v paddocku aby prisiel s coming outom, a podla mna to Liberty media bude stacit aby si dali fajfku na listocek :smiley:

2 Likes

Dufam ze tam nebude hrat hamik pretoze zas propagacia duhy bude…och

Možno ešte Patrick Dempsey? :slight_smile:

1 Like

A rovno pri tom prvom filme by som sa zastavil. Podľa mňa je to ešte lepší pretekársky film ako Rush a to len z jediného dôvodu. Rush mal nabitú akciu, atmosféru a všetko okolo toho, ale Le Mans 66 disponovalo pretekárskou “dušou”. Rush bol čisto o rivalite, Le Mans 66 o láske k pretekaniu. A pochybujem, že niečo takéto by tento tandem prekonal. :slight_smile:

2 Likes