Hamilton by strašne chcel pracovať s Neweym: Zo všetkých ľudí je prvý na mojom zozname | Magazín F1 - F1online.sk

Jedna z mála otázok o Ferrari, ktorá Lewisovi Hamiltonovi nevadila. Sedemnásobný šampión je stále pilotom Mercedesu a stále je viazaný obrovským počtom povinností, ktoré mu vyplývajú zo zmluvy. Ani on sa však neubránil nadšeniu z pomyslenia, že by sa k nemu vo Ferrari mohol pripojiť Adrian Newey.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152234/hamilton-by-strasne-chcel-pracovat-s-neweym-zo-vsetkych-ludi-je-prvy-na-mojom-zozname

Je to jasne. Do Ferrari pride 19 titulov.:sunglasses:

Tak to není žádným tajemstvím ne? Kdo by nechtěl Neweyho :smiley:

1 Like

Boha to je tazky ritolez :rofl: nehraval aj za Neweyho v nejakej PC hre ked bol maly? :smirk:

Inak, jazdil priamo s autom od Neweyho, nie len s jeho evoluciou. Ten odisiel po sezone 2005, cize MP4-21 s ktorou Hamilton testoval pocas roka 2006 pred nastupom naostro este bola navrhnuta Adrianom.

6 Likes

mas jedno stastie, ze je 8 minut pred nocnym kludom ty blazon :grin: :grin:

5 Likes

Boha ježko to mi časovo nesedí s tým kľudom. Kde ty si???

ja mam klud od 22:00 :frowning:
a bolo 21:52 ked som to pisal :smiley:

1 Like

Ale mne zastali hodiny v obývačke :smiley::smiley:bez teba by som na to prišiel ktovie kedy.

1 Like

to bud rad, ze si si to vsimol vcas haha :smiley: a ze nesluzia jak budik do prace napr

2 Likes

Kde beries energiu na debatu vedla? To bola zas dnes hruza. Radsej som po praci isiel na bajk a pivo.

no o mne si ludia myslia, ze som dobrak, pritom som vkuse nasrany ako hulk :handshake:

Ale kdeze. Ty musis byt dobrak.
Dnes sa to skoro priblizilo minulorocnemu dusickovemu fightu.

A ake su nasledky porusenia nocneho kludu? :smile:

pridu policajti, spytaju sa ta ci robis nocny klud, ty povies ne pampolicaj ja ne. a pojdu prec

2 Likes

musim sa naucit byt nadvecou landofan :smiley:

1 Like

1 Like

No to by si mal. Tes sa z malych veci a nenechaj sa vtiahnut do s3aciek🙂

2 Likes

Zatial to vyzera, ze je jezek nad vecou :blush: a henti dvaja labuznici prdelowy stale nepochopili, ze ich tu jezek vodi v papucach po vode ked sa s nimi bavi :smile: stale si myslia, ze nad vecou su oni :blush: ano,cloveku co na forum teraz prisiel sa moze zdat, ze jezek je z rovnakeho cesta ako oni, ale my co sme boli svedkami a niekedy aktermi debat s Honzikom vieme, odkial vietor fuka a kto takto sprasil forum. Kazda akcia vyvolava reakciu a s nimi sa proste neda “agree to disagree”.

4 Likes

Jasne. Suhlas :slightly_smiling_face: Nie som tu tyzden. Len mi je luto ze sa to tu takto j.be. Namiesto toho aby sme sa tesili z F1 a akotak navzajom respektovali tu par jedincov robi peklo a vyvolava flame. A pritom v zivote su ine priority a tu ide v podstate o h.ovno.Milionarska karavana si pojde svoje aj bez nas :orange_heart::v:

8 Likes

Je, ty máš zase problém a zase musíš něco ohýbat a psát o někom, kdo tu aktivně není? To bude asi ten problém prasení fóra, zkus někdy použít tu věc, co máš na krku :slightly_smiling_face:

2 Likes