Hamilton bol zmätený z trestu, bol aj za komisármi | F1online.sk

Britovi sa to stále celé nezdalo. “Si si istý, že som ich už neprešiel? Pretože ja som, prirodzene, sledoval, čo sa deje na pravej strane, keďže ten incident sa odohral napravo.” A hoci sa Hamilton počas červenej vlajky vybral za komisármi, nič sa nezmenilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/10288/hamilton-bol-zmateny-z-trestu-bol-aj-za-komisarmi

Za komisarmi?

WTF…

Jazdi si win za win, tituly za titulmi, a siel za komisarmi? Nech ide dpc…
Hlavne ze Mclareny do boxov nesli, RedBully detto, Renaulty takisto…
Ta jasne, Ty by si siel, ziskal megavyhodu, a nedostal ani trest?

Tvoj problem…

A odkial vedel ze je SC? Rozhodnutie o SC aj o uzavreti boxov vyslo sucasne takze ak vedel o jednej z tych veci tak musel aj o druhej. S trestom pre oboch plne suhlasim.

Toto je už naozaj smiešne čo tu niektory ludia predvadzaju ved Hamilton si prizna vinu zoberie to na sebe a ludia aj tak nadavaju že išiel za komisarmi :smiley: to už postrada akukolvek logiku tento hate nezmyselny.

A co nemoze ist ? teba do toho :poop:
Koho zaujima tvoj plac ? :joy:

Su tu taki menej chapavi, co si myslia, ze za cele dianie v F1 je zodpovedny Hamilton. Pritom on je len pilot, co sedi v top monoposte, samozrejme nie nahodou, ale vdaka svojim kvalitam, ktore dokazuje pravidelne.
A hlavne moze s kludom na srdci povedat, ze prvu sezonu v F1 bojoval o titul s takym jazdcom, akym je Alonso… :clap: