Hamilton bol po piatku prekvapivo usmiaty: Stále cítim nádej, že toto auto má potenciál | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa blíži ku koncu hororovej sezóny. Všetci okrem troch titulových ašpirantov sa už vidia na dovolenkách. Málokto môže na celkovom výsledku svojej sezóny niečo zmeniť. Ani Lewis Hamilton nečaká v Abú Zabí zázrak. Možno aj preto bol po piatku prekvapivo usmievavý.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222499/hamilton-bol-po-piatku-prekvapivo-usmiaty-stale-citim-nadej-ze-toto-auto-ma-potencial

Lui drzime palce snad uz postupis aj do Q2 :+1:

1 Like

On radsej startuje zo zadu. Tak aspon predbehne 2 jazdcov. V predu by sa len vozil na konci top 8ky.
Si rad, ze som ti napisal ? Co budes cez zimnu prestavku robit, ked nebudes moct vypisovat o Lujzovi ?

1 Like

Dobre, myslim si, ze uz je nacase odist do dochodku.

1 Like

A to ako preco ved je tam s Hamiltonom 17 zbytocnych jazdcov co nemali tento rok sancu na titul. Ferrari pekne plati tak preco by sa nevozil na poslednom mieste :rofl:

Tak on naviac ani nema tak co ine mu zostava :joy:

1 Like

To jsem myslel, že jsi mladší ročník.
Hlavně ať slouží zdravíčko. :+1:

2 Likes

1 Like

Staněk začal jezdit, když sezóna v podstatě skončila? To je borec. :grin::+1:

Nepodarilo sa. Ako sa tu zvykne hovoriť: Zvyšujeme tlak.

1 Like

Malo jsi fandil…

Luiho mi uz je normalne aj luto :joy: vedel som ze je to len umelina ale ze az takto tragicky zajazdit to uz je fakt na ručnik .